Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

50 Verdienmodellen

De vijftig verdienmodellen in 50 Verdienmodellen blijken er vijfenvijftig te zijn, en dat betekent dat je nog geen veertig cent per verdienmodel betaalt. Dat is heel veel waar voor je geld!!

Christel Deckers | 5 december 2016 | 1-2 minuten leestijd

Om te beginnen moet ik je misschien teleurstellen. Dit boek leert je niet om snel rijk te worden. Sterker nog dit boek gaat niet eens over geld! Waar gaat dit boek dan wel over? Over vrijheid en over het heft in eigen handen nemen zodat je zelf invulling geeft aan de inkomsten in je leven.

De auteurs nemen ons in acht hoofdstukken aan de hand mee zodat we leren ons bedrijf op een slimme manier in te richten met de juiste online/offline verdienmodellen.

De keuze voor één of meerdere online en of offline verdienmodellen is natuurlijk persoonlijk, maar dit handzame boek helpt je met het maken van die keuze. In helder Nederlands met een duidelijk stappenplan is er geen ontkomen aan. Ook ik moet aan de slag want mijn website, deckersmanagementservices, is teveel ingevuld vanuit mijn perspectief en niet zozeer vanuit wat de klant nodig heeft.

Het vraagt een andere manier van denken, je verplaatsen in je (potentiële) klant en zijn problemen. Fijn dat deze vrouwen de moeite hebben genomen dit boek, met zijn prachtige omslag, te schrijven.

Ook hun websites zijn het bekijken meer dan waard want hetgeen zij ons in hun boek aanraden te gaan doen, hebben ze inmiddels zelf in hun bedrijf en op hun website al voor elkaar.

Jeanet en Petra ik kom graag bij jullie in de leer.

Christel Deckers is lid van verschillende Raden van Toezicht in Zorg & Onderwijs. Daarnaast is zij bestuurder a.i. binnen zorg- en welzijn. Tevens doet zij onderzoek naar De juiste Bestuurder op de juiste plek vanuit de Erasmus Universiteit. Kernwoorden in haar werk zijn: met plezier naar je werk, we doen het samen en de juiste mens op de juiste plek. (www.christeldeckers.nl)

Over Christel Deckers

Christel Deckers is een onafhankelijk denker, expert op het gebied van governance, change management, innovatie en digitalisering. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet onderzoek naar Bestuur en Toezicht in de zorg. Kernwoorden in haar werk zijn: We doen het samen, met plezier naar je werk en de juiste mens op de juiste plek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden