Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Seminar

Teams (nog) beter maken

Sleutels naar succes

Seminar met Jan van Setten, Marc Lammers, Stephen Steijger, Ariadne ter Haar, Aty Boers, Annemieke Figee, Leonie van Rijn, Marjan Haselhoff, Frank Schurink, Jaco van der Schoor, Veronique Kilian, Joost Crasborn

Seminar met Jan van Setten, Marc Lammers, Stephen Steijger, Ariadne ter Haar, Aty Boers, Annemieke Figee, Leonie van Rijn, Marjan Haselhoff, Frank Schurink, Jaco van der Schoor, Veronique Kilian, Joost Crasborn

Teams (nog) beter maken

Sleutels naar succes

Met onder andere...

Jan van Setten Jan van Setten
Marc Lammers Marc Lammers
Stephen Steijger Stephen Steijger

Over dit seminar

Dit seminar was op 3 oktober 2017 helemaal uitverkocht én een groot succes. Daarom organiseren we deze dag nog een keer voor iedereen die meer wil bereiken in én met het eigen team!

Ben je op zoek naar manieren om (nog) meer uit jouw eigen team te halen? Het maximale potentieel met elkaar te bereiken? De sleutels te krijgen die het mogelijk
maken om met nog meer plezier én rendement samen te werken?

Op 8 maart 2018 organiseert Managementboek in de mooie omgeving van het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort een hele dag voor teams, leidinggeven en (team) coaches die op zoek zijn naar meer succes met het eigen team of die van de organisatie waar men voor werkt.

Een greep uit de thema’s:

 • Tools voor teams
 • Hoe coach ik mijn teams? Nog beter!
 • Bouw een bevlogen topteam
 • Hoe krijg je je team in flow?
 • De 10 principes van leanteamcoaching

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen van uw organisatie naar toe te komen. Onze kortingsregeling voor dit event:

 • 5 deelnemers: 20% korting
 • 6e t/m 10e deelnemer: 25% korting
 • 11e deelnemer en meer: 30% korting

Stuur ons dus vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen.

Boekenpakket bij dit seminar

De 10 principes van agile-lean teamcoaching
Aty Boers
De 10 principes van agile-lean teamcoaching
31,50
FLOW - van goed naar goud
Marc Lammers
FLOW - van goed naar goud
19,95
69
Hoe krijg ik ze zover?
Jan van Setten
Hoe krijg ik ze zover?
20,-

Sprekers

Jan van Setten
Jan van Setten
Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: ‘Het leven is verwarrend eenvoudig.’ ‘Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business)leven dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.’ Van Setten motiveert mensen invloed te pakken op hun (werkzame) leven door ze te provoceren in hun denken en doen. Hij reikt handvatten aan die het denken omzetten in doen op een manier die bij individu en organisatie past en klanten blij maakt.
Marc Lammers
Marc Lammers
Marc Lammers (1969) is niet alleen een fervent sportman, hij is ook een unieke innovator. Van zijn hand zijn hockeyvernieuwingen zoals lammeren, Sinterklaas-stick en de videobril. Van 2001 tot 2008 was hij bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal. Ondanks menige crisis won hij het Europees Kampioenschap (2003), de Champoins Trophy (2004), het Europees Kampioenschap (2005), het Wereldkampioenschap (2006), de Champions Trophy (2007) en uiteindelijk de Olympische Spelen (2008).
Stephen Steijger
Stephen Steijger
Stephen Steijger is al 20 jaar trainer, coach en medeoprichter van Optimaal Talent BV. Stephen is geaccrediteerd senior NOBCO-coach en hij wordt ingezet bij top-100 bedrijven en overheidsbedrijven. In zijn praktijk vervult hij met veel plezier en bevlogenheid de rol van (executive) coach, trainer en teamcoach.
Ariadne ter Haar
Ariadne ter Haar
Ariadne ter Haar is teamcoach, trainer en entertainer bij haar eigen bureau Lefeffect met een achtergrond op het gebied van communicatie, onderwijs, theater en zang. Met een sterk geloof in ‘vernieuwend vernieuwen’ en de kracht van het ongemak in teamontwikkeling, past ze in haar werk als teamcoach veel creatieve werkvormen toe en schuwt zij de onconventionele aanpak niet. Want immers, als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je mijden wat je altijd meed. Anders doen voor anders handelen dus! Met een klein beetje lef kun je zo een heel eind komen. Zie ook: www.lefeffect.nl.
Aty Boers
Aty Boers
Aty Boers is organisatiekundige, coach en trainer met meer dan twintig jaar ervaring in grote verandertrajecten. Ze is mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge (2011) in Amsterdam waar zij organisaties ondersteunt bij het realiseren van betekenisvolle -identiteitsgedreven- transities. Ze ontwikkelde samen met Marijke Lingsma de post-HBO leergang Agile-lean teamcoaching waarbij haar expertise op het gebied van procesverbetering, organisatieverandering en lean en agile verbonden wordt met de principes van (organisatie)coaching en zelforganisatie. Samen schreven ze het boek ‘De 10 principes van agile-lean teamcoaching’ en ’75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching’. Daarnaast is Aty auteur van Het BPM-Boek, De Coachingskalender en de Help Coachingsbibliotheek.
Annemieke Figee
Annemieke Figee
Annemieke is psycholoog en teamcoach. Samen met Léonie van Rijn is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te houden. Zij coachen teams met relatief simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Ze hebben ze een eigen methodiek ontwikkeld om hardnekkige patronen in teams te veranderen, waarin de ongeschreven regels van het team een grote rol spelen. Ze trainen en coachen ook managers en teamcoaches in hun methodiek. Kenmerkend voor Annemieke zijn haar scherpe analyses en resultaatgerichtheid. Vanuit zachtheid houdt ze teams stevige spiegels voor en leert hen hoe ze die zélf kunnen doorbreken.
Leonie van Rijn
Leonie van Rijn
Léonie van Rijn is psycholoog en teamcoach. Samen met Annemieke Figee is zij eigenaar van Firijn. Hun gezamenlijke missie is om complexe teamzaken simpel te maken en houden. Zij coachen teams met , op het oog, simpele interventies die grote impact hebben. Ze begeleiden organisaties bij cultuurverandering. Hierbij maken ze gebruik van hun een eigen methodiek om hardnekkige patronen in teams te veranderen. De ongeschreven regels van het team spelen hierin een grote rol. Managers en (team)coaches die met de methodiek willen werken kunnen een training of coachtraject bij Firijn volgen. Kenmerkend voor Léonie zijn haar oprechtheid, rust en resultaatgerichtheid. Met humor en compassie legt ze patronen in teams bloot. Hier stopt ze echter niet. Ze pakt door tot er resultaten geboekt zijn.
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff
Marjan Haselhoff is directeur/eigenaar van BuroKracht. Ze begeleidt als trainer/coach hoger management om bevlogen topteams te creëren d.m.v coachend leidinggeven en zelfsturende teams. Ze is auteur van het boek ‘Hoe krijgen ze me ze gek?’ en expertblogger op Managementsite.nl en andere managementsites. Marjan heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende marketingfuncties bij multinationals. Tijdens het leidinggeven kwam ze er achter dat haar wezenlijke interesse en passie bij het coachen van mensen ligt. Ze heeft een soort tweede natuur ontwikkeld om bij mensen het potentieel te zien en van daaruit met ze te werken en inspireren. Ze doet dat op een doortastende, warme, humorvolle en no-nonsense manier.
Frank Schurink
Frank Schurink
Frank Schurink is een creatieve duizendpoot. Als bedenker van Gedoemanagement helpt hij mensen om hun persoonlijke mogelijkheden beter te benutten. Hij is ook oprichter-directeur van Okapi Corporate Identity Atelier, dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van passende identiteiten die energie geven en gedoe minimaliseren. Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema Gedoemanagement. Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe is en wat het doet met de dynamiek van jou en je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan?
Jaco van der Schoor
Jaco van der Schoor
Jaco van der Schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking.
Veronique Kilian
Veronique Kilian
Veronique Kilian is veelgevraagd spreker, trainer en (team)coach. Zij traint en coacht management en medewerkers op het gebied van leiderschap, teambuilding en werkgeluk en begeleidt (zelforganiserende) teams om met plezier en flow te werken. Als transformatiecoach faciliteert Veronique diepe transformaties in individuele coachingstrajecten waardoor positieve verandering beklijft. Na twintig jaar organisatieadvies en HR training & coaching besloot ze ook actief bij te dragen aan geluk met haar boek 'Geluk op het werk? Train je gelukscompetenties!'. Verder schreef zij 'Handboek Teamcoaching' en 'Intervisie met de Authentieke Dialoog'. Ook maakt ze podcast De Chief Happiness Officer. Veronique geeft geregeld lezingen, workshops en (in company) teamtrainingen. Ook geeft ze de Opleiding tot Werkgelukdeskundige.
Joost Crasborn
Joost Crasborn
Joost Crasborn werkt vanuit zijn eigen bedrijf CrasbornCoaching. Hij heeft ruime ervaring als senior trainer en coach. Crasborn werkte bij Schouten & Nelissen, voor het vakgebied coachings- en leiderschapstrainingen. Hij laat zich leiden door enkele heldere uitgangspunten: hou het simpel, focus op en doe wat werkt, kom vanuit ambitie en kracht in actie, vier successen en wees open en direct. Hij is medeauteur van de bestseller 'Hoe-boek voor de coach', de waaier 'Coachen, en hoe!', 'Het grote boek over coachend leidinggeven' en 'Hoe coach ik mijn team?'.

Praktische informatie

Locatie

Het Leerhotel, Amersfoort
Het Leerhotel Daam Fockemalaan 10 Amersfoort

Routebeschrijving

Programma

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen van uw organisatie naar toe te komen. Onze kortingsregeling voor dit event:

 • 5 deelnemers: 20% korting
 • 6e t/m 10e deelnemer: 25% korting
 • 11e deelnemer en meer: 30% korting

Stuur ons dus vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen.

---------------------------------------------------------------

Een greep uit het programma:

Aty Boers spreekt plenair over ‘De 10 principes van leanteamcoaching’. • Topcoach Marc Lammers legt tijdens zijn keynote uit hoe je een team in een flow krijgt, en dus beter scoort! • Ariadne ter Haar laat je ervaren hoe je als team succesvol verandert. • Frank Schurink spreekt over gedoemanagement en teamdynamiek. • Stephen Steijger bespreekt de tien effectieve manieren om teams te versterken. • Marjan Haselhoff laat zien hoe je een bevlogen team bouwt. • Jaco van der Schoor kijkt naar dé toolbox voor succesvolle samenwerking in teams. • Joost Crasborn vertelt je hoe je effectiever werkt in teams. • Jan van Setten sluit de dag plenair af: ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is de kern van zijn verhaal.

Programma

10.00 Kick-off

10.15 Aty Boers: De 10 principes van leanteamcoaching

11.15 Start ‘Teamsessies’ - Ronde 1

* Marjan Haselhoff:  Bouw een bevlogen topteam

* Annemieke Figee, Léonie van Rijn: Hoe verander je hardnekkige patronen in teams?

* Joost Crasborn: Hoe coach ik mijn team?

* Jaco van der Schoor: Tools voor teams

12.30 Lunchbreak

13.30 Marc Lammers: Hoe krijg je je team in een flow?

14.30 Start ‘Teamsessies’ - Ronde 2

* Veronique Kilian: Hoe krijg je de onderstroom boven in teams?

* Frank Schurink: Gedoemanagement, de onverwachte opluchting

* Ariadne ter Haar: Team Transformatie – Verander anders!

* Stephen Steijger: Tien effectieve manieren om teams te versterken

15.45 Middagbreak

16.15 Jan van Setten: To team or not to team

17.00 Borrel

Voorwaarden

De deelnamekosten voor dit seminar bedragen € 445,- (excl. btw) per persoon, inclusief consumpties, netwerklunch en afsluitende netwerkborrel. Iedere deelnemer ontvangt de actuele boekenset ter waarde van € 64,90 (incl. btw).

Bent u bij nader inzien helaas verhinderd? Maak dan gebruik van onze schappelijke annuleringsregeling. Tot twee weken voor aanvang van het event kunt u geheel kosteloos (schriftelijk) annuleren. Pas daarna bent u het volledige bedrag verschuldigd. Uiteraard kunt u zich altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Groepskorting
Dit is echt een seminar om met meerdere personen van uw organisatie naar toe te komen. Onze kortingsregeling voor dit event:

 • 5 deelnemers: 20% korting (identiek aan vroegboekkorting)
 • 6e t/m 10e deelnemer: 25% korting
 • 11e deelnemer en meer: 30% korting

Stuur ons dus vooral een e-mail als u met een groep wilt gaan deelnemen.

Permanente Educatie
Op de PE-pagina op de NBA-website (www.nba.nl/pe) staat Managementboek opgenomen in de lijst van door het NBA erkende (onderwijs)instellingen. Om de door u verrichte PE-activiteiten te registreren gaat u naar de site www.nba.nl en logt u in op het ledendeel. Bij vragen met betrekking tot het inloggen op het ledendeel kunt u contact opnemen met de afdeling Service & Ondersteuning van NBA via 020-3010200 of so@nba.nl.

Dit programma levert u 5 PE-punten op.

 

Ook interessant voor u"

10 DEC
Seminar
Succesvolle organisaties en ondernemingen van nu richten zich op waardecreatie en duurzaam ondernemen met de blik op de toekomst. Meer
595,-
12 JAN
Collegereeks
Tijdens de collegereeks Veranderkunde leer je de meerwaarde van veranderen, vernieuwen en verbeteren gelijktijdig in te zetten. Meer
2.495,-

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden