Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

2-in-1 Coachkaarten en Kwaliteitenspel - Associatiekaarten en Complimentenspel

Coachingskaarten - Kwaliteiten Kaartspel - Gespreksstarter - Inspiratiekaarten - Complimenten Kaartjes - Gesprekskaarten voor een Openhartig Gesprek

Spel (h) Nederlands 2022 6013957532504
Verkooppositie 1140Hoogste positie: 1140
Niet leverbaar.
30,60

Samenvatting

Het coachkaarten en kwaliteitenspel is een 2-in-1 kaartenspel. Het kaartenspel bestaat uit 50 kaarten met aan de voorkant van elke kaart een inspirerende afbeelding en aan de achterkant een kwaliteit beschreven. Je kunt dit dus gebruiken als coachkaarten en foto-associatiespel, én daarnaast als kwaliteitenspel.

Stevige kwaliteit met bijbehorend doosje
De kaartjes zijn gelamineerd, gemaakt van sulfaatkarton en hebben een speelkaart formaat (5,8 cm x 8,8 cm). Door het handzame formaat en het compacte doosje neem je het spel gemakkelijk overal mee naar toe.

Hoe zijn de kaarten ontworpen?
De afbeeldingen zijn geselecteerd op het vermogen om associaties op te roepen zoals onmacht, overwinning, teamgevoel, angst, positiviteit en vertrouwen.De woorden zijn geselecteerd op het vermogen om kwaliteiten over jezelf of over een ander te benoemen en uit te leggen.

Wanneer gebruik ik dit?
Dit kaartenspel is daardoor ideaal om te gebruiken tijdens een training, kennismaking, heisessie, coachsessie, teambuilding, Agile ceremonies, workshop, verdiepend avondje met vrienden, je partner of familie.

Hoe gebruik ik het spel?
Spreid de kaarten uit over de vloer of tafel. Bedenk een thema of een vraag, bijvoorbeeld: ‘Waar houd jij je de laatste tijd mee bezig?’ of ‘Waar identificeer jij jezelf mee?’ Laat vervolgens iedereen een kaart kiezen en de vraag beantwoorden aan de hand van de door hen uitgekozen afbeelding. Dit geldt ook voor de andere kant van de kaarten, de kwaliteiten. Spreid de kaarten uit, bedenk een vraag, bijvoorbeeld: ‘In welke kwaliteit zou je meer willen groeien?’ of ‘Welke kwaliteit past bij de persoon rechts van je?’

Een ieder kan hier iets mee!
De afbeeldingen zijn zorgvuldig uitgekozen. Ze zijn eenvoudig waardoor je snel kunt associëren, bevatten ruime variatie aan thema’s en vrijwel geen teksten zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken. De kwaliteiten zijn op basis van onderzoek uitgekozen. Zowel organisaties, groepen als individuen herkennen zich in deze kwaliteiten.

Specificaties

ISBN13:6013957532504
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        2-in-1 Coachkaarten en Kwaliteitenspel - Associatiekaarten en Complimentenspel