Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Oogst van oplossingen

Kaartenset

Spel (h) Nederlands 2019 9789462763623
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Toelichting: In een samenwerking kom je soms lastige situaties tegen. Je ervaart bijvoorbeeld een gebrek aan draagvlak binnen je eigen organisatie, het is lastig tot gezamenlijke besluiten te komen, of je hebt het gevoel dat sommige partners elkaar niet echt vertrouwen. Met een frisse blik kijken naar mogelijke oplossingen helpt dan.

'Oogst van Oplossingen' is een leuke en laagdrempelige manier om op intervisieachtige wijze elkaar te adviseren over oplossingen en interventies bij samenwerkingsproblemen. Doordat het spel een beroep doet op het associatieve vermogen van de deelnemers, ontstaan er onverwachte, creatieve en waardevolle oplossingsrichtingen.

De kaartenset bestaat uit 80 kaarten met op iedere kaart steeds één woord. Ieder woord is een potentiële oplossing voor je samenwerkingsprobleem. Ook bevat de kaartenset een aantal jokers.

80 kaarten met minihandleiding

Specificaties

ISBN13:9789462763623
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:80
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:11-12-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Félice de Charro

Félice de Charro is adviseur bij SIGRA, een netwerkorganisatie van honderd zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Félice is een vernieuwer pur sang. Dankzij haar innovatiekracht en praktische doorvertaling geeft zij innovaties handen en voeten voor zorg- en welzijnsprofessionals.

Andere boeken door Félice de Charro

Over Esther Klaster

Esther Klaster is adviseur bij Common Eye, een adviesbureau gespecialiseerd in samenwerken in allianties, netwerken en partnerships. Esther begeleidt, traint en onderzoekt samenwerkingen. Zij is gepromoveerd op een onderzoek naar regionale samenwerking.

Andere boeken door Esther Klaster

Over Christèle Warmerdam

Christèle Warmerdam is manager bij SIGRA, een netwerkorganisatie van honderd zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Christèle gelooft in de kracht van regionale samenwerking. Vanuit die overtuiging weet zij partijen te verbinden en coalities te smeden die, organisatiebelang overstijgend, het verschil maken voor de mensen in de regio.

Andere boeken door Christèle Warmerdam

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oogst van oplossingen