Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het is geen toeval

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789000310449
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Niet meer leverbaar.
9,99

Samenvatting

Alex Rogo heeft een prima jaar achter de rug. Hij is verantwoordelijk voor drie bedrijven en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Dan komt de raad van bestuur met een beleidswijziging. Er is cash nodig en de bedrijven van Alex worden in de etalage gezet. Een dilemma voor Alex. Als hij de reorganisatie van zijn bedrijven succesvol afrondt, worden ze met maximale winst verkocht. Als hij daar niet in slaagt, gaan ze dicht. In beide gevallen zijn Alex en zijn medewerkers hun baan kwijt.

De bestseller 'Het doel' speelt in een tijd waar beperkingen in de processen de resultaten bepalen. In 'Het is geen toeval' gebeurt het tegenovergestelde: er is capaciteit te over. Goldratt past in dit boek de beperkingentheorie toe op verkoop en marketing, voorraadbeheer en distributie. Bovendien introduceert hij via zijn hoofdpersoon Alex Rogo technieken voor conflicthantering waar u zowel zakelijk als persoonlijk uw voordeel mee kunt doen.

Specificaties

ISBN13:9789000310449
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:215
Druk:12
Verschijningsdatum:20-4-2011
Hoofdrubriek:Inkoop en logistiek

Expertrecensies (2)

José Otte | 11 juli 2011
De drie fabrieken van Alex Rogo worden bedreigd met sluiting. Eliyahu Goldratt beschrijft in 'Het is geen toeval' hoe Alex zijn fabrieken redt. Wederom in de vorm van een verhaal leidt de auteur ons verder in de geheimen van zijn Theory of Constraints (TOC).Lees verder
Thea de Feyter | 1 december 2009
Het is geen toeval dat managementfilosoof Eliyahu Goldratt er in de businessroman 'Het is geen toeval' weer in slaagt om verder los te komen van conventioneel denken. Goldratt beschrijft een ontwikkeling van denkprocessen die op zowel professioneel als persoonlijk vlak toe te passen zijn.Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
18 stemmen
9
9
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Eliyahu Goldratt

Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementfilosoof. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties. Hij werd internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en –systemen.

Andere boeken door Eliyahu Goldratt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het is geen toeval