Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving

Paperback NL 2020 9789001738754
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit studieboek beschrijft diepgaand en overzichtelijk de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie en relevante internationale economische theorie, zoals comparatieve kosten, wisselkoersen en betalingsbalans.
Verder biedt het boek een sterkte- en zwakteanalyse van de Nederlandse economie, een handleiding voor landenselectie en een analyse van het landenrisico.
Ook de invloed van de internationale omgeving op de strategie van Nederlandse ondernemingen en het betreden van nieuwe markten komen aan bod. Elk hoofdstuk bevat een lijst met de belangrijkste begrippen.
Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is onderdeel van de serie Algemene economie en bedrijfsomgeving van de auteurs Marijs en Hulleman.
De nieuwste editie van Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd en bevat de recentste ontwikkelingen op dit gebied.

- behandelt de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie;
- uitvoerig en toch eenvoudig te begrijpen;
- schema’s, tabellen en figuren zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Doelgroep
Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is interessant voor studenten die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven en bij de overheid, maar ook zeker voor professionals.

Op de ondersteunende website vinden studenten extra toetsvragen om mee te oefenen. Voor docenten staan er PowerPoints. Ook kunnen ze zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat. Dit boek is tevens verkrijgbaar als e-book.

De auteurs
Ad Marijs en Wim Hulleman zijn ruim twintig jaar succesvolle auteurs van de serie Algemene Economie en bedrijfsomgeving en al vele jaren docenten bij Hogeschool Windesheim

Specificaties

ISBN13:9789001738754
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Noordhoff
Verschijningsdatum:15-7-2020
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving