Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het OK! model

Methodische aanpak van organisatievraagstukken

Gebonden Nederlands 2018 9789001887933
Verkooppositie 762Hoogste positie: 46
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De eerste editie van Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken reikt een baanbrekend bedrijfskundig model aan dat integrated thinking (holistische aanpak) van organisaties bevordert. Bijzonder is dat het OK! model een curriculum omvattend kader biedt, dat studenten uitnodigt om breed te observeren met behulp van organisatiekundige vragen. In het model staan mensen centraal. Zij voegen immers de waarde toe aan organisatie en omgeving.

- Didactische methode ter bevordering van de onderzoekende empirische leerhouding bij studenten;
- leert studenten organisatievraagstukken te signaleren, af te bakenen en op te lossen:
- biedt een vraagmethodiek voor waarnemen, beoordelen, onderzoeken en beïnvloeden.

Op de website bij het OK! model vinden studenten en docenten oefentoetsen, PowerPoint-presentaties, uitwerkingen en portfolio-opdrachten.

Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken is bedoeld voor economische bachelor- en masteropleidingen waarbij organisatiekundig onderzoek deel uit maakt van het curriculum, zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Accountancy, Logistiek, Small Business en Retail Management, Facilitair Management en Human Resource Management.

Specificaties

ISBN13:9789001887933
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:654
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:16-8-2018
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Expertrecensies (1)

Het OK! model - 'Dit boek is nodig'
Jaap Peters | 19 februari 2019
Een recensie van een boek van 625 pagina’s met als bijlage een 2e boek als managementsamenvatting van 175 pagina’s is geen kleinigheid en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Samen te koop voor 10 eurocent per bladzijde.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Roel Riepma

Roel Riepma (1960), bedrijfskundige, is zelfstandig gevestigd organisatietrainer en adviseur te Zwolle. Hij werkt vanuit de naam NZCHT. Voor hogescholen en bedrijven stelt NZCHT - vaak met een team - effectieve leerprogramma's samen en voert deze uit. Mensen raken door de trainingen meer bij elkaar en actuele vraagstukken betrokken. Ook leren ze hun eigen rol en taak binnen het geheel effectief, efficiënt en vanuit eigen kracht op te pakken. Door de persoonlijke en omgevingsgevoelige aanpak ontwikkelen mensen, teams en organisaties zich op een positieve manier.

Andere boeken door Roel Riepma

Over Teun van Aken

Dr. Teun van Aken (1946), organisatiesocioloog, is zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en managementtrainer te Culemborg. Hij promoveerde op een steekproefonderzoek naar succesfactoren voor projectmanagement. Zijn proefschrift verscheen onder de titel 'De weg naar projectsucces'. De vierde druk hiervan verschijnt in februari 2009. Hij is (co)auteur van een groot aantal artikelen en boeken.

Andere boeken door Teun van Aken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het OK! model