Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eternal

In de jacht op eeuwig leven is niets wat het lijkt

Paperback Nederlands 2020 9789022337387
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Het is 25 november 2041 als een personenwagen op de San Mateobrug in San Francisco een scherpe bocht naar links maakt en een paar seconden later van de brug naar beneden valt. Voor een zelfrijdend voertuig is dit een onverklaarbaar fenomeen. Romy Bell, programmeur bij het hightechbedrijf X-Com, is meteen verontrust.

En dan is er nog die vreemde geluidsopname, een tweede wagen die crasht en de mensen van de security die Romy achterna blijken te zitten. In een paar uur tijd verandert de dag die het hoogtepunt van haar carrière had moeten worden – de lancering van de spectaculaire nieuwe technologie Eternal – in een absolute nachtmerrie.

Specificaties

ISBN13:9789022337387
Trefwoorden:thriller
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Manteau
Druk:1
Verschijningsdatum:5-11-2020
ISSN:

Expertrecensies (1)

Eternal van Steven Van Belleghem - 'Veel leesplezier!'
Daniëlle de Jonge | 12 januari 2021
Voor iemand die zelden thrillers leest was ik opvallend snel gegrepen door het verhaal van Steven Van Belleghem - bekend van managementboeken als When digital becomes human - in Eternal. Bij hoofdstuk 2 om precies te zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Vakantie, vakantie, weer een lijstje
Bertrand Weegenaar 11 juni 2021 Natuurlijk, de vakantieperiode komt eraan. Je kunt misschien de koffer weer van zolder halen. Of de caravan gaan controleren, en nu eens iets verder laten rijden dan Limburg. Er is dus ook ruimte voor extra leeswerk in de koffer. En als je al genoeg gelezen hebt, is voor veel actuele boeken een luistervariant het alternatief.

Over Steven Van Belleghem

Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School. Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company', 'When digital becomes human' en 'The offer you can't refuse'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Andere boeken door Steven Van Belleghem

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eternal