Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Mediërend Leren

Paperback Nederlands 2019 9789024424665
Verkooppositie 5837Hoogste positie: 5837
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Iedereen heeft ruimte om zich (verder) te ontwikkelen. Ongeacht je intelligentie of je beperking. Mediërend Leren gaat uit van dit principe en geeft leerkrachten, begeleiders en hulpverleners een fris perspectief op opvoeden, begeleiden en onderwijzen.

De auteurs bepleiten dat er oog moet zijn voor het samenspel van kwaliteiten en gebreken in ieder individu. Vestig de aandacht niet alleen op de stoornis of het ‘etiket’, maar begeleid de cliënt of leerling zo dat hij ruimte, energie en durf heeft om zich te ontwikkelen.

Deze vernieuwde uitgave beschrijft cognitieve bouwstenen, executieve functies en metacognitie, en biedt een update van de tools en handvatten, zoals een tool om (spel)materialen te analyseren ten behoeve van het denkvermogen.

Specificaties

ISBN13:9789024424665
Trefwoorden:Mediërend Leren
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2019
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Floor van Loo

Floor van Loo is de drijvende kracht achter DeSti. Van 1998 tot en met 2002 studeerde zij Algemene Sociale Wetenschappen (ASW) aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Floor van Loo had twee afstudeerspecialisaties: ‘Beleid, Organisatie en Samenleving’ en ‘Arbeid, Management en Organisatie’. Naast sociaal wetenschapper is zij leerpotentieelonderzoeker, I.V.P. docent, gecertificeerd in het MISC-concept en trainer Mediërend Leren.

Andere boeken door Floor van Loo

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mediërend Leren