Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een leven lang kiezen

Het coachen van loopbaan- en levenskeuzes

Paperback Nederlands 2020 9789024429677
Verkooppositie 9696
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑11‑2020
23,50

Samenvatting

Er valt steeds meer te kiezen in ons leven en er lijkt ook steeds meer van die levenskeuzes af te hangen. De keuzestress neemt toe terwijl ons welbevinden afneemt. Daar komt nog bij dat de druk vanuit de maatschappij om ‘goede’ keuzes te maken alsmaar wordt opgevoerd.

Steeds meer mensen worden in hun dagelijks leven belemmerd door keuzestress. Hoe kun je als coach iemand begeleiden bij het maken van een keuze? En wanneer is een keuze ‘goed’?
Dit boek leert coaches op een praktische en wetenschappelijk onderbouwde manier om samen met hun coachees een intern keuzekompas te ontwikkelen.

Het gaat om loopbaan- en levenskeuzes waarbij identiteitsontwikkeling, zelfdeterminatie en motivatie centraal staan. Coaches krijgen naast wetenschappelijke inzichten ook een scala aan voorbeelden, testjes en oefeningen aangereikt die ze direct in hun coachingspraktijk kunnen toepassen.

Specificaties

ISBN13:9789024429677
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Over Evelyne Meens

Evelyne Meens behaalde een master in Bedrijfseconomie en maakte jaren later de levenskeuze om alsnog Psychologie te gaan studeren. Ze promoveerde op het onderwerp motivatie in samenhang met studiekeuzes en studiesucces. Ze is als senior onderzoeker en adviseur verbonden aan Fontys Hogescholen. Daarnaast is ze coauteur van het boek KompASS voor studiesucces, schrijft ze columns over (levens)keuzes en geeft ze lezingen.

Andere boeken door Evelyne Meens

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een leven lang kiezen