Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , e.a.

Zelf leren schrijven voor economie en bedrijfskunde

Paperback Nederlands 2021 9789024435319
Verkooppositie 5559
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑04‑2021
39,95

Samenvatting

Veel studenten hebben grote moeite met het schrijven van goede, leesbare teksten. Zelf leren schrijven voor economie en bedrijfskunde is een online-schrijftraining die bestaat uit tien programma's, ook wel schrijf-ViBE's genoemd, die verschillende aspecten van het schrijven behandelen.

Specificaties

ISBN13:9789024435319
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:2
Verschijningsdatum:1-4-2021

Over Henk van der Molen

Prof. dr. Henk T. van der Molen is hoogleraar psychologie bij het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en bij de Faculteit Psychologie van de Open Universiteit Nederland. Zijn leeropdracht Arbeid en Onderwijs heeft onder meer betrekking op de ontwikkeling van innovatieve vormen van vaardigheidstraining en de beoordeling van de effecten daarvan. Momenteel is hij decaan van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit. Voorheen was hij gedurende 8 jaar voorzitter van het Nederlands Instituut van Psychologen. Hij promoveerde in 1985 bij Gerrit Lang en Adriaan de Groot cum laude op een onderzoek naar de effecten van cursussen voor verlegen mensen.

Andere boeken door Henk van der Molen

Over Eveline Osseweijer

Eveline Osseweijer is ICT medewerker en programmeur aan het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Andere boeken door Eveline Osseweijer

Over Henk Schmidt

Prof. dr. Henk Schmidt is hoogleraar Psychologie aan de Erasmus Universiteit. Hij is gespecialiseerd in leren en geheugen en heeft veel gepubliceerd over probleemgestuurd leren.

Andere boeken door Henk Schmidt

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zelf leren schrijven voor economie en bedrijfskunde