Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nee zeggen loont

Dump de klant waarvoor je niet wilt werken

Ingenaaid Nederlands 2023 9789089656780
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑03‑2023
24,99

Samenvatting

Iedereen die voor opdrachtgevers werkt, kent ze: klanten voor wie je niet zou moeten willen werken. Omdat ze niet duidelijk zijn in wat ze willen, eindeloos blijven praten en het maar niet tot een opdracht komt, of omdat ze de facturen niet betalen.

De anekdotes over dit soort klanten zijn hilarisch, maar de zakelijke kant is minder leuk. Zo’n 55 procent van de (MKB-) bedrijven krijgt met oplichting te maken, en veel zzp’ers zijn voor duizenden of tienduizenden euro’s het schip in gegaan. Zorgen dat jou dit niet overkomt, is essentieel voor je onderneming.

Met humor én een serieuze ondertoon beschrijft Jennifer Delano in haar boek 'Nee zeggen loont' de zeven ergste soorten klanten. Met herkenbare verhalen uit de praktijk, en belangrijker nog: inclusief een duidelijk overzicht van de hoeveelheid tijd, energie en geld die jij kunt besparen door deze klanten (eerder) de deur te wijzen.

Haar doel: jou leren deze klanten te herkennen, te voorkomen dat je voor hen aan de slag gaat, en zo snel mogelijk, op een professionele manier, uit je klantenbestand te verwijderen. Zodat je je tijd en energie kunt inzetten voor de klanten die wel blij worden van jou én waar jij je enthousiast voor inzet, met plezier en verzekerd van je inkomen.

Specificaties

ISBN13:9789089656780
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2023
Hoofdrubriek:Marketing, Ondernemen
ISSN:

Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is meer dan de helft van haar leven ondernemer. Toen ze zeventien was begon ze met freelancen en vier jaar later besloot ze haar eigen PRbureau op te zetten. Sindsdien werkt ze als free publicity expert op dagelijkse basis aan het zichtbaar maken van haar klanten. Door schade en schande heeft ze geleerd voor wie ze wil werken, voor welke klanten ze het meeste kan betekenen én hoe ze wil werken.

Andere boeken door Jennifer Delano

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Nee zeggen loont