Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek Recruitment & Employer Branding

De complete vraagbaak voor recruiters, ondernemers en hr-professionals

Paperback Nederlands 2021 9789024439485
Verkooppositie 1061
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑09‑2021
28,50

Samenvatting

Dit is het eerste complete handboek in Nederland over recruitment en employer branding, geschreven door dé expert op dit gebied. Het bevat een schat aan informatie, heeft een zeer praktische insteek en is een vraagbaak die iedere recruiter graag op zijn bureau wil hebben.

- Hoe maak je een recruitment-strategie?
- Wat zijn de voor- en nadelen van outsourcing?
- Hoe zorg ik voor de juiste-verhoudingen tussen vast en flexwerk?
- Hoe belangrijk is een goed recruitment-proces?
- Hoe bereik je je doelgroep?
-Hoe voer je een goed selectiegesprek?

Deze en nog veel meer vragen komen in het handboek aan bod. Alle thema’s worden geïllustreerd aan de hand van meer dan 100 best practices en ruim 50 specifieke vraagstukken uit de praktijk. Als bonus zit achter in het boek nog een complete begrippenlijst.

Het boek is geschreven voor studenten, recruiters, arbeidsmarkt-professionals, managers, ondernemers en hr-professionals.

Specificaties

ISBN13:9789024439485
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2021

Over Gusta Timmermans

Gusta Timmermans heeft ruim twintig jaar ervaring in het recruitmentvak. Door haar jarenlange ervaring in de uitzendbranche, als mede-eigenaar van een wervings- en selectiebureau en haar ervaring als hoofd recruitment bij ING Nederland en ING wereldwijd heeft ze zich ontwikkeld tot een expert op haar vakgebied. Gusta is voorzitter van Recruiters United, het onafhankelijke netwerk voor recruitment- en arbeidsmarktprofessionals in Nederland. Inmiddels is Gusta haar eigen bedrijf gestart met als belangrijkste doel het recruitmentvak in Nederland en internationaal volwassen te maken. Dit doet zij door bedrijven samen met een aantal professionals strategisch advies te geven en innovatieve recruitmentoplossingen te bieden. www.recruitmentbuilders.com gusta.timmermans@gmail.com

Andere boeken door Gusta Timmermans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Recruitment & Employer Branding