Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hybride teams

Nieuwe routines voor betere resultaten en meer werkgeluk

Paperback Nederlands 2021 9789024443260
Verkooppositie 2329Hoogste positie: 2329
Nog niet verschenen, verwacht op 29‑11‑2021
24,95

Samenvatting

Een mustread voor iedereen die anders naar werken in teams wil kijken.

Hybride teams zijn niet alleen een hot topic, ze zijn bovendien broodnodig voor het vinden van werkgeluk. De coronapandemie heeft bewezen dat we werk anders in kunnen richten. Nu is het zaak om door te pakken. Hoe? Niet door snel naar administratieve oplossingen te grijpen: ‘maandag en dinsdag werken we thuis, de andere dagen op kantoor’.

We hebben niets aan regels om grip te krijgen op een oude manier van werken. Het gaat er juist om dat we op een nieuwe manier naar werk gaan kijken. In dit boek lees je hoe je creatiever om kunt gaan met werk, hoe je beter met elkaar samenwerkt als je oude regels en gewoonten aanpast én hoe je werkgeluk creëert. Het boek geeft antwoord op vragen als: hoe houd ik grip op resultaten en hoe weet ik hoe het echt met mijn medewerkers gaat? Hoe organiseer ik flexibele werktijden en ruimte voor mantelzorg? Hoe kan een nieuwe medewerker goed leren van collega’s die thuiswerken?

De auteurs beschrijven verschillende vormen van hybride teams en laten met praktijkvoorbeelden en bruikbare tips zien hoe je jouw team van goed naarbeter maakt. Hybride werken nodigt uit tot een veel beter time- en energiemanagement. Dit zorgt direct voor meer zingeving én voor betere resultaten.

Specificaties

ISBN13:9789024443260
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Bregje Spijkerman

Bregje Spijkerman (1975) is ondernemer, trainer en auteur en podcaster. Zij startte in 2006 een opleidingsbureau (Spijkerman Trainingen) waarmee zij jarenlang organisatie brede projecten verzorgde in het bankwezen, onder andere voor de Rabobank. Samen met Erasmus Universiteit ontwikkelde Bregje in 2010 een instrument om teams eenvoudig te analyseren: Het Teamkompas. Bij deze methode schreef zij het boek 'Navigeer je team naar succes’. Al in 2016 ontwikkelde Bregje vanuit de methode van Teamkompas een uitgebreid online trainingsprogramma voor teams. Vanaf 2016 richtte zij Teamtalk (www.teamtalk.nl) op met programma’s over zelforganisatie en nieuw leiderschap voor diverse klanten in zorg- en welzijn. De afgelopen jaren heeft deze methode veel van haar opdrachtgevers door complexe veranderingen geholpen om samenwerking binnen teams te professionaliseren. Bregje werkt samen met Nyenrode binnen Executive Education waar de module TeamTalk de basis vormt in het leiderschapsprogramma Leading Teams, zij is hier tevens hoofddocent en programma manager. Naast haar optredens bij BNR radio is ze zelf actief als podcaster voor het mede door haar opgerichte Bazenradio. Bregje is een graag geziene spreker die naast goed onderbouwde methodes die praktisch toepasbaar zijn ook een aanstekelijk enthousiasme met zich meebrengt.

Andere boeken door Bregje Spijkerman

Over Marjolijn Feringa

Marjolijn Feringa heeft ruim 20 jaar ervaring als directeur, manager en coach binnen de bancaire sector, Human Resources en IT. Zij is sinds 2017 gestart met haar bedrijf AmEffect, een organisatie die ondernemingen concrete hulp biedt bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Momenteel is zij binnen Rabobank verantwoordelijk voor de implementatie van een standaard werkwijze op basis van continu verbeteren, zelf-organiserende teams, Lean en Agile. Marjolijn is spreker op bijeenkomsten op het gebied van organisatieontwikkeling over o.a. Agile en Lean en is auteur van diverse boeken en artikelen. Zij is mede-initiatiefnemer van de site opstartverhalen.nl. Een site met inspirerende verhalen van ondernemers over de start van hun organisatie. De inspiratie van Marjolijn ligt bij mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen en dit zo praktisch, effectief en zo leuk mogelijk te maken. Zij doet dit als interimmanager, toezichthouder, organisatieadviseur en als coach voor professionals, managers en executives.

Andere boeken door Marjolijn Feringa

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hybride teams