Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De sleutels van de leider

Zoek en vind de sleutel waarmee je deuren opent of sluit

Gebonden Nederlands 2021 9789024444120
Verkooppositie 3065Hoogste positie: 3065
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑11‑2021
19,50

Samenvatting

Dit boek draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt worden wie je ten diepste al bent!

Leiderschap gaat over bewust invloed uitoefenen om iets in beweging, iets gedaan te krijgen. Hierbij staat de vraag hoe te reageren op een bepaalde situatie centraal. Om die vraag te beantwoorden, moeten we vaak eerst even stilstaan, zoeken naar onze sleutelbos. Waar heb ik mijn sleutels ook alweer opgeborgen? Over dat moment van niet-weten, die aarzeling en zoektocht, gaat dit nieuwe boek van Gabriël Anthonio. Een boek over de zoektocht naar de juiste sleutel, een sleutel die past en werkt. De sleutel die de toekomst voor je opent of een sleutel waarmee je eerst het verleden moet afsluiten.

Dit is een boek met verhalen die gebaseerd zijn op ware gebeurtenissen, observaties en tientallen sleutelgesprekken. Levenslessen die Gabriël Anthonio deelt met mensen die net als hij op zoek zijn naar goed leiderschap. Mensen die zich kunnen verwonderen en nieuwsgierig zijn. Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen.

Ben je op zoek naar de volgende stap in jouw leiderschapsontwikkeling? Wil je anderen op een nieuwe manier inspireren? Dan vind je in dit boek de lang gezochte sleutel om deuren te openen die eerst gesloten waren. Misschien vind je een oude sleutel terug om zaken uit het verleden af te sluiten. Of misschien vind je de juiste sleutel voor verleden en toekomst. Met dit boek heb je een sleutelbos in handen die je voor verschillende situaties meerdere opties biedt.

“Goed leiderschap is zaaien op de akker van het leven. Op een stukje grond van jezelf, dat van je naasten en de wijdere wereld. Dat is hard werken, terwijl je nooit precies weet wat er opkomt en wanneer.”

Specificaties

ISBN13:9789024444120
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio is een ervaren bestuurder in de zorg en hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Kenmerkend voor zijn loopbaan is dat hij meerdere organisaties vanuit een crisisperiode er weer bovenop heeft weten te krijgen. Anthonio werkt als partner voor de Galan Groep in Baarn en adviseert en ondersteund organisaties bij hun veranderopgave. Geregeld verzorgt hij masterclasses of lezingen die door de deelnemers, waaronder managers en professionals hoog gewaardeerd worden. Anthonio is in staat om niet alleen het verstand, maar bovenal het hart aan te spreken. Tevens is hij auteur van meerdere boeken. Anthonio schreef onder andere het boek: Het Zwitsers Zakmes van de Leider (2018), Het Leven Praat Terug (2019) en de Vorstenspiegel (2020). Het zijn boeken voor mensen die hun persoonlijk leiderschap verder willen ontwikkelen. Deze boeken zijn toegankelijk, inspirerend en praktisch. Ze worden dan ook steeds hoog gewaardeerd door de lezers en behoren tot de top 100 van de meest verkochte uitgaven.

Andere boeken door Gabriël Anthonio

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De sleutels van de leider