Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het Communicatie Model compact

De tool voor een communicatiestrategie met impact

Paperback Nederlands 2023 9789024452255
Verkooppositie 2960Hoogste positie: 2960
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑03‑2023
18,95

Samenvatting

Het Communicatie Model compact biedt je een complete, consistente en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering echt samenkomen

• De nieuwe standaard voor professionals in het communicatievak
• Strategisch én operationeel
• Handzaam en praktisch, boordevol scherpe checklists en tips

Dit handzame boekje verbindt organisatievraagstukken aan communicatievragen en combineert strategie met een doelgerichte aanpak. Terwijl in andere modellen het overzicht en een alomvattende aanpak ontbreken, komt in Het Communicatie Model alles voort uit drie blokken: Analyse, Ambitie en Aanpak waarop de 12 bouwstenen van het model staan. Als je deze 12 bouwstenen uitwerkt, creëer je een zeer solide basis. Zo is voor iedereen, het management én jezelf, duidelijk waar communicatie voor staat en gaat.

'Het Communicatie Model' is het resultaat van jarenlange praktijkervaring en nauwe samenwerking van de auteur met studenten en professionals die hun waardevolle inzichten met hem hebben gedeeld. Concentreer je niet alleen op de visie en de strategie of op het maken van een plan, zo luidt het devies. Voor een geslaagde, consistente aanpak van de communicatie is het van belang dat organisatie, strategie en operatie samenkomen.

Met 'Het Communicatie Model' is deze aanpak voor iedereen binnen handbereik.

Specificaties

ISBN13:9789024452255
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-3-2023
ISSN:

Over Wil Michels

Wil Michels is bestsellerauteur van het Handboek Communicatie, Communicatiestrategie en Fanstrategie. Als geen ander is hij in staat om complexe zaken helder te maken. Wil geeft elke week lezingen en workshops over communicatiestrategie en creatief denken. No-nonsense, humor en een verrassende output kenmerken zijn aanpak.

Andere boeken door Wil Michels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Communicatie Model compact