Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Spot-on schrijven

Handboek voor rake zakelijke teksten

Paperback Nederlands 2024 9789024458189
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑11‑2024
28,50

Samenvatting

Schrijven is niet je vak. Toch schrijf je dagelijks voor je werk: memo’s, rapporten, offertes, plannen, artikelen of andere teksten. De lat ligt hoog: je wilt met ‘iets goeds’ komen, de lezer voor je winnen. In je hoofd is het allemaal klip-en-klaar, maar hoe krijg je het scherp op papier?

In Spot-on schrijven lees je hoe je rake zakelijke teksten schrijft. Teksten die de aandacht van lezers vangen én vasthouden en over de nodige overtuigingskracht beschikken. Ontdek hoe je grip krijgt op het denk-, schrijf- en reviewproces, wat de nieuwste inzichten over schrijven zijn en hoe je AI-tools als ChatGPT voor je kunt laten werken.

Een boek vol slimme schrijftechnieken, inspirerende voorbeelden en gouden tips. Met testjes die je een spiegel voorhouden en opdrachten die je in beweging brengen. Voor iedereen die sneller, beter en met meer plezier wil schrijven, en daar vandaag nog mee wil beginnen.

Specificaties

ISBN13:9789024458189
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2024
ISSN:

Over Eefje Gerits

Eefje Gerits is een doorgewinterde schrijfcoach en -trainer. Ze helpt professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven om met meer succes en plezier te schrijven en adviseren organisaties die een professionele schrijfcultuur willen ontwikkelen.

Andere boeken door Eefje Gerits

Over Ed Grubben

Ed Grubben is een doorgewinterde schrijfcoach en -trainer. Hij helpt professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven om met meer succes en plezier te schrijven en adviseren organisaties die een professionele schrijfcultuur willen ontwikkelen.

Andere boeken door Ed Grubben

Over Jan Vriens

Jan Vriens is een doorgewinterde schrijfcoach en -trainer. Hij helpt professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven om met meer succes en plezier te schrijven en adviseren organisaties die een professionele schrijfcultuur willen ontwikkelen.

Andere boeken door Jan Vriens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spot-on schrijven