Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

No Guts, No Gold

Eerlijke lessen over de bumpy road van dromen naar succes

Gebonden Nederlands 2024 9789043933582
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑07‑2024
22,99

Samenvatting

Toen Anne en Esther Vedder in 2016 het sieradenmerk Vedder & Vedder oprichtten, hadden ze weinig ervaring, maar grootse dromen. Ze vielen in iedere valkuil, maar knokten struikelend door. Met succes! Door hun passie en gedrevenheid groeide Vedder & Vedder uit tot een heus miljoenenbedrijf. In 'No Guts, No Gold' delen Anne en Esther alle lessen die ze zelf het liefst iets eerder hadden geleerd en geven zij het motiverende, soms hilarische antwoord op de vraag hoe je zonder specifiek talent toch de top kunt bereiken.

Anne en Esther Vedder, oprichters van Vedder & Vedder: “Als jonge ondernemers hebben wij persoonlijk ervaren hoe uitdagend het is om een grote droom te verwezenlijken. Het was een ware rollercoaster, maar elke fout die we hebben gemaakt bleek uiteindelijk een essentiële bouwsteen te zijn op onze weg naar succes. Met ons verhaal en de tips en tricks die we in het boek delen, streven we ernaar om iedereen met een droom te motiveren en te inspireren bij het verwezenlijken van hun eigen dromen.”

Pre-orderactie: reserveer ‘No Guts, No Gold’ voor 2 juli en ontvang een cadeaubon van Vedder & Vedder t.w.v. €25. De cadeaubon staat geprint in je boek!

“Door de altijd aanwezige ambitie, passie en tomeloze energie van Anne en Esther is het sterke merk Vedder & Vedder niet meer weg te denken uit het sieraden-landschap.” - Chantal Janzen

“Een inspirerend verhaal over de weg naar succes; wie bang is om te falen is niet klaar voor succes.” – Michael Pilarczyk

Specificaties

ISBN13:9789043933582
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:208
Druk:1
Verschijningsdatum:2-7-2024
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        No Guts, No Gold