Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De Clintons

Paperback Nederlands 2016 9789044629606
Niet leverbaar.

Samenvatting

Met het presidentskandidaatschap van Hillary doen de Clintons opnieuw een gooi naar het centrum van de macht. Wat drijft de Clintons en hoe houdt hun huwelijk al veertig jaar stand, ondanks de immense publicitaire druk en de vele seksschandalen?

In De Clintons vertelt Twan Huys het onwaarschijnlijke verhaal van het politiek natuurtalent Bill Clinton, een van de populairste oud-presidenten aller tijden. Vanwege zijn onbedwingbare libido werd hij bijna afgezet, maar hij overleefde. Daarnaast gaat De Clintons over Hillary, de omstreden en bedrogen echtgenote, de gedroomde Democratische kandidaat die het aflegde tegen de verrassing Barack Obama. Ze bleef vechten en ze bleef terugkomen. Bill zegt over haar: "Ze is slimmer, pragmatischer en harder dan ik." Zij kan de eerste vrouwelijke president van Amerika worden. Wie is deze familie, die al 25 jaar verankerd is in het centrum van de macht?

Tijdens zijn correspondentschap en voor Nieuwsuur sprak Twan Huys uitvoerig met Bill en Hillary Clinton. Dit is hun verhaal.

Specificaties

ISBN13:9789044629606
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Prometheus
Druk:1
Verschijningsdatum:20-1-2016

Expertrecensies (2)

MEER Moois - De Clintons
Marjan Maandag | 11 april 2016
‘Het is alsof je al 25 jaar naar een van de langst lopende televisieseries kijkt’, zo typeert David Maraniss, biograaf van Bill Clinton, zijn fascinatie voor het bekendste echtpaar uit de Amerikaanse politieke geschiedenis, Bill en Hillary Clinton.
Lees verder
De Clintons
Hanneke Tinor-Centi | 1 februari 2016
Twan Huys neemt de lezer in zijn boek mee in de veelbewogen geschiedenis van Bill en Hillary Clinton en blikt vooruit op de campagne van Hillary, die in de race is voor het presidentschap in de Verenigde Staten. Om haar missie te laten slagen zal Hillary zich samen met echtgenoot Bill staande moeten houden tussen haar genadeloze rivalen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Twan Huys

Twan Huys (Sevenum, 1964) is journalist en schrijver. Hij was jarenlang werkzaam als presentator van Nieuwsuur. Ook bedacht en presenteerde hij het programma College Tour. Hij publiceerde eerder onder andere de boeken Ik ben een New Yorker, Over geluk en De Clintons. Momenteel is hij presentator van het tv-programma Buitenhof.

Andere boeken door Twan Huys

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Clintons