Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur

Paperback Nederlands 2010 9789047003496
10
Voormalig top 10Totaal 33 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 2703Hoogste positie: 5
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Als (beginnend) ondernemer wil je weten welke strategieën werken en welke niet. Die kennis haal je niet uit theoretische managementboeken; dat hoor je het liefst van een echte ondernemer die het allemaal ervaren heeft.

Michiel Muller bouwde op jonge leeftijd met oprichter Marc Schröder de benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Schröder Route Mobiel en recentelijk Bieden en Wonen op. Hij is een veelgevraagd spreker en winnaar van vele marketingprijzen.

In 'Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur' geeft Muller aan de hand van zijn eigen ervaringen en cases zijn visie op ondernemerschap en vele tips.

Ondernemersboek van het Jaar 2010
Op 18-11-2010 is het boek van serie-ondernemer Michiel Muller gekozen tot Ondernemersboek van het Jaar. Het publiek koos 'Ervaringen van een Serial Entrepreneur' als winnaar uit 5 genomineerde titels. De verkiezing werd georganiseerd door het ondernemersmagazine Sprout.
Auteur Michiel Muller laat weten: "Ondernemerschap komt steeds meer op de kaart te staan in Nederland. Dat is een positieve ontwikkeling en ik ben blij als dit boek daar een bijdrage aan kan leveren. Ik ben vereerd met de uitverkiezing".

'Muller zet dromen om in daden. Hij ziet kansen die anderen niet zien en combineert passie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Iedereen die wil ondernemen doet er goed aan dit boek te lezen' – Rick Nieman, journalist bij RTL en auteur van 'De goeroemethode'

'Een prachtig doorleefd ondernemersboek van een geweldige Nederlandse ondernemer!' – Annemarie van Gaal

'Net als de 'auto-Muller' combineert deze Muller een nettejongetjesuitstraling met unverfroren koopmanschap en commercieel en organisatorisch vernuft. Hulde!' – Jort Kelder

Specificaties

ISBN13:9789047003496
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:152
Druk:5
Verschijningsdatum:14-6-2012
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (2)

Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur
Jan Boerstra | 28 juni 2010
Michiel Muller is een succesvol ondernemer die zijn verhaal graag met iedereen wil delen. Als medeoprichter van drie in hun soort unieke ondernemingen, presenteert hij met 'Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur' een soort handleiding voor ondernemers die het tegen de gevestigde orde durven op te nemen.
Lees verder
Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur
Peter Vermeulen | 4 juni 2010
Toen in april 2000 door Michiel Muller en Marc Schröder de oorlog in benzineland geopend werd, was dat voor mij een feest der herkenning. In 'Ervaringen van een serial entrepreneur' beschrijft Muller dit succes en neemt hij u mee in zijn ervaringen met Tango, Route Mobiel maar ook Bieden en Wonen.
Lees verder

Lezersrecensies

3.9 van de 5
11 stemmen
4
4
2
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Michiel Muller: ‘Onzekerheid hoort bij het ondernemerschap’
Hans van der Klis 24 maart 2010 Samen met zijn zakenpartner Marc Schröder heeft Michiel Muller eerst met Tango de oliemaatschappijen de stuipen op het lijf gejaagd, en vervolgens de ANWB het vuur na aan de schenen gelegd met Route Mobiel. Met de online huizenveiling Bieden en Wonen is een derde zakelijk avontuur in de maak. In het boek Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur beschrijft hij ter inspiratie van ondernemers zijn visie op het ondernemerschap. ‘Grote kansen vind je in grote markten’, verklaart hij zijn eigen succes.

Over Michiel Muller

Michiel Muller maakt na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam eerst carrière bij ExxonMobil. Hij besluit echter zijn corporate loopbaan bij een grote multinational te verlaten en gaat aan de slag bij de jonge Nederlandse oliemaatschappij Petroplus International in Rotterdam. Daar leert hij Marc Schröder kennen, die met het concept voor benzineketen Tango is gestart. Samen bouwen ze Tango uit tot een internationaal succes. Na verkoop van Tango aan Kuwait Petroleum richt hij met Schröder Route Mobiel en recentelijk Bieden en Wonen op.

Andere boeken door Michiel Muller

Inhoudsopgave

Inleiding

1 Concretiseer je droom
2 Doe het en doe het goed
3 Doe het anders
4 Doe het samen en regel het goed
5 Luister naar je klanten
6 Houd je focus op de businesscase
7 Vier het

Nawoord
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Michiel Muller, ervaringen van een serial entrepreneur