Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verkocht!

Over beinvloeden, overtuigen en verleiden

Paperback Nederlands 2013 9789047004554
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Iedereen verkoopt iets. Of we nu ideeën pitchen bij onze collega's, geldschieters willen interesseren voor ons bedrijfje of onze kinderen aan hun huiswerk proberen te krijgen, we zijn allemaal bezig anderen in beweging te brengen of enthousiast te maken.

Dat verkopen een wetenschap én een kunst is, laat Daniel Pink zien in dit boek. Hij legt uit waarom extraverte mensen niet per se de beste verkopers zijn en waarom u het meest bereikt door u in de ander in te leven. En passant vat hij zijn inzichten samen in heldere regels. Net als in zijn vorige boeken weet Pink wetenschap, ervaring en praktische toepasbaarheid weer tot een fascinerend geheel te smeden. 'Verkocht!' zal bij iedereen onvermoede talenten aanboren.

Specificaties

ISBN13:9789047004554
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:272
Druk:1
Verschijningsdatum:2-5-2013
ISSN:

Expertrecensies (3)

Verkocht!
Renze J. Klamer | 27 oktober 2016
Afgelopen week kwam op de bestuursvergadering van onze coöperatie het onderwerp weer eens langs. Hoe moet het met de verkopen. De meeste leden van het bestuur klaagden steen en been over het feit dat alle klanten altijd alles voor niks of in ieder geval voor heel weinig wilden. 
Lees verder
Verkocht!
Daniëlle de Jonge | 19 februari 2014
Deze zomer las ik Verkocht! Van Daniël Pink. Deze auteur heeft al eerder laten zien dat hij geweldige boeken schrijft, en ook dit nieuwe exemplaar kan direct in de rij ‘must haves’ voor iedere ondernemer of salesprofessional die zichzelf serieus neemt.
Lees verder
Verkocht!
Carla Verwijs | 22 augustus 2013
Daniel Pink is bekend van de boeken 'Drive' en 'Een compleet nieuw brein' en als ex-speechschrijver van Al Gore. Met zijn vlotte schrijfstijl weet Pink hoe hij de aandacht vast kan houden. In zijn nieuwste boek 'Verkocht!', betoogt hij dat we bijna allemaal verkopers zijn.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (3)

nieuws
Daniel Pink: Iedereen is een verkoper
Hugo-Jan Ruts 12 april 2013 Een HR en Flex-strategie ontwikkelen in turbulente, onzekere, complexe en dubbelzinnige tijden. Dat is het onderwerp van de Human Capital Summit in Orlando. Drie dagen met een overvol programma, georganiseerd door het Human Capital Institute.
interview
Daniel Pink: ‘We zijn allemaal verkopers geworden’
Jeroen Ansink 4 april 2013 Het beeld van de leurende verkoper die met geniepige trucs zijn producten aan de man brengt, is achterhaald, zegt de Amerikaanse managementdenker Daniel Pink in Verkocht. Technologische ontwikkelingen en een onstuimig ondernemingsklimaat hebben de basisprincipes van sales fundamenteel veranderd. ‘Verkopers zijn er niet meer om problemen op te lossen, maar om ze te vinden.’
nieuws
Verkopen is menselijk
Bertrand Weegenaar 28 januari 2013 Succesauteur Daniel Pink heeft zich na succesvolle titels als Drive en Een compleet nieuw brein verdiept in de wereld van verkopen en overtuigen. En dat heeft geresulteerd in To Sell Is Human.

Over Daniel Pink

Daniel H. Pink is bestsellerauteur en geeft les over economische hervormingen en het veranderende arbeidsklimaat aan organisaties en universiteiten over de hele wereld. Hij heeft in Tokyo de manga-industrie bestudeerd. Pink wordt beschouwd als een van de origineelste denkers over organisatie, management, leiderschap en 'psychologie op de werkvloer'.

Andere boeken door Daniel Pink

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1: Wedergeboorte van de verkoper
1. Iedereen is tegenwoordig verkoper
2. Ondernemerschap, flexibiliteit en Ed-Med
3. Van caveat emptor naar caveat venditor

Deel 2: Hoe te zijn
4. Afstemming (attunement)
5. Persoonlijk drijfvermogen (buoyancy)
6. Helderheid (clarity)

Deel 3: Wat te doen
7. Pitchen
8. Improviseren
9. Dienen

Dankwoord
Noten
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verkocht!