Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kracht van het compliment

Met positieve feedback naar grootse resultaten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789047005636
Direct te downloaden

Samenvatting

Positieve feedback is voor leiders en managers de beste manier om medewerkers te motiveren. Toch richten we ons maar al te snel op 'verbeterpunten' in plaats van te versterken wat al goed is.

Dennis, de hoofdpersoon in deze parabel, is zo iemand. Als coach van een pupillenteam én als manager hamert hij vooral op de negatieve punten. Waardoor zijn goede intenties niet worden waargemaakt. Dennis gaat in gesprek met een mental coach, een profvoetballer en een toptrainer. Die laten hem onder meer zien waar een oprecht compliment aan moet voldoen en hoe hij zijn complimenten kan aanpassen aan de ontvanger. Stap voor stap leert Dennis hoe je mensen wél tot grootse daden brengt.

Specificaties

ISBN13:9789047005636
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:125
Druk:1
Verschijningsdatum:10-10-2012
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
De kracht van het compliment
Willem Poppe | 29 januari 2013
Een open deur is een bewering die vaak met enige stelligheid wordt geponeerd, maar die zo vanzelfsprekend is, dat deze feitelijk niet hoeft te worden gemaakt. Deze omschrijving heb ik gevonden na het lezen van 'De kracht van het compliment' door Henk Jan Kamsteeg. Met het eerste deel van de omschrijving ben ik het eens, met het tweede deel niet. Zoals Henk Jan Kamsteeg berichtte in een tweet na mijn opmerking op Twitter: 'Als het zo simpel ligt, waarom wordt het dan zo weinig in praktijk gebracht?'
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Over Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan Kamsteeg is eigenaar van het trainingsbureau Proistamenos. Hij geeft trainingen en keynotes op het gebied van o.a. dienend leiderschap, inclusief leiderschap en storytelling. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken zoals Dienend leiderschap, De kracht van het compliment en Spreken met passie; de kracht van storytelling, Inclusief leiderschap en Op weg naar een vitale organisatie. Zijn motto: Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben.

Andere boeken door Henk Jan Kamsteeg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kracht van het compliment