Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

We quit mail

Doe mee en pak de regie over je werk terug!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789047007203
Verkooppositie 74883 dagen in de top 10
Direct te downloaden

Samenvatting

Een leven zonder e-mail? Het kan! Dit boek zit vol met ervaringen en praktische tips om zelf de eerste stap te zetten.

"We houden elkaar te veel zinloos bezig. Tijd om weer te focussen op waar het echt om gaat: Kafka-vrij samenwerken aan iets moois. Kim laat zien dat dat kan en hoe je ultiem online samenwerkt om veertig projecten tegelijk te managen. De nieuwe generatie kent een digitale flow waar zelfs de ergste MBA niet van durft te dromen." – Mathieu Weggeman, auteur van 'Leidinggeven aan professionals? Niet doen!'

Kim Spinder: innovator en piraat, winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het Open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Zelf stopte ze op 1 januari 2011 met mailen. Haar leven is drastisch veranderd.

Specificaties

ISBN13:9789047007203
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:144
Druk:1
Verschijningsdatum:8-5-2014

Lezersrecensies

3.0 van de 5
24 stemmen
10
1
1
4
8

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

geboekstaafd
Geboekstaafd: De top 3 van Kim Spinder
Nienke van Oeveren 29 september 2014 Kim Spinder, innovator en piraat, winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het Open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker. Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Wat zijn haar favoriete boeken?
column
Vrij lezen
Pierre Pieterse 19 juni 2014 De V van ‘vakantie’ zit weer in de maand, en dat is traditioneel het moment dat ik u mag lastig vallen met mijn persoonlijke tips, observaties en andere aberraties. En omdat we sinds kort naast management ook alle andere boeken verkopen, mag mijn leeslijstje wat breder zijn. Deze keer een glimp op het stapeltje boeken dat ondergetekende meeneemt ter leringh ende vermaeck…
Alle interviews en artikelen (2)

Over Kim Spinder

Kim Spinder innovator en piraat, winnaar van The Harvard M-Prize for Management Innovation, uitvinder van Deelstoel.nl en het open Innovatie Festival, veranderaar en dwarsligger, veelgevraagd spreker (o.a. TEDx). Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst.

Andere boeken door Kim Spinder

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Waarom e-mail niet meer werkt
2. Een nieuwe mindset op het werk
3. In maximaal vijf stappen naar een leven zonder e-mail

Tools

4. Sluit je aan bij We Quit Mail

Wat als…
Bronnen
Noten

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        We quit mail