Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Spreken met passie

De kracht van storytelling

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789047013358
Direct te downloaden

Samenvatting

In 'Spreken met passie' licht Henk Jan Kamsteeg uit dat niets krachtiger werkt dan een sterk verhaal om je ideeën goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Kamsteeg brengt theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een boeiend verhaal over Victor te verwerken.

Victor is blij met zijn langgekoesterde promotie. Maar deze vreugde wordt al snel overschaduwd door zijn onvrede over zijn matige prestaties bij het geven van lezingen die bij de nieuwe functie horen. Dan ontmoet hij Willem, die storytelling tot in de puntjes beheerst en zijn publiek iedere keer weer weet te boeien. Willem neemt Victor op sleeptouw en op verrassende wijze leert hij Victor – en de lezer met hem – wat er allemaal komt kijken bij een echt goed verhaal.

Specificaties

ISBN13:9789047013358
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Spreken met passie - 'Dit boek is een blijmaker'
Saskia Rasker-Boerema | 26 februari 2020
Van de voorkant van dit boek word ik niet enthousiast maar wat is dit boek een blijmaker. Ik heb nog veel te leren als het gaat om spreken in het openbaar en hoopte met dit boek tips, trics en inspiratie te krijgen. En dat is gelukt!
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Over Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan Kamsteeg is eigenaar van het trainingsbureau Proistamenos. Hij geeft trainingen en keynotes op het gebied van o.a. dienend leiderschap, inclusief leiderschap en storytelling. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken zoals Dienend leiderschap, De kracht van het compliment en Spreken met passie; de kracht van storytelling, Inclusief leiderschap en Op weg naar een vitale organisatie. Zijn motto: Word de leidinggevende die je zelf had willen hebben.

Andere boeken door Henk Jan Kamsteeg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spreken met passie