Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Julia’s slangenkuil

Een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management

Paperback Nederlands 2016 9789051799453
Verkooppositie 2699Hoogste positie: 471
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar omgeving. Bieden de bedrijfsarts en de rechterlijke macht de bescherming die nodig is? Of moeten andere middelen worden ingezet?

Specificaties

ISBN13:9789051799453
Trefwoorden:pesten, intimidatie
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:300
Druk:1
Verschijningsdatum:14-11-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Julia's slangenkuil - Diep respect
Hanneke Tinor-Centi | 4 oktober 2017
Al jarenlang werkt Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie wanneer ze, totaal onverwacht, terechtkomt in een web van intimidatie en pesterijen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Julia’s slangenkuil - Een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management
Henriëtte Wijnen 16 januari 2017 Julia's slangenkuil is een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management. Het geeft antwoord op de vraag of de bedrijfsarts en de rechterlijke macht de bescherming bieden die nodig is. Een preview.

Over Henriëtte Wijnen

Henriëtte Wijnen werkte jarenlang met veel plezier als leidinggevende in de profit en non-profit sector. Totdat zij in een web van intimidatie en pesterijen belandt. Een zenuwslopende en ondermijnende periode breekt aan. Zij schreef er een boek over, 'Julia's slangenkuil', en zegt hierover: 'Helaas is mijn verhaal herkenbaar voor veel mensen. Voor hen heb ik dit boek geschreven. En ook voor managers, bestuurders en young professionals, in de hoop ze te inspireren tot het creëren van een gezonde, veilige en stimulerende werkomgeving.' Haar ervaringen zet Henriëtte nu met haar eigen bedrijf beroepsmatig in. Zij geeft trainingen en lezingen.

Andere boeken door Henriëtte Wijnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Julia’s slangenkuil