Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wie dit leest is gek op netwerken

Leuk zakelijk netwerken met de Formule V

Gebonden Nederlands 2019 9789081223393
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Leuk zakelijk netwerken met de Formule V

Dit netwerkboek gaat over formule V: het verleiden, veroveren, verrassen, verbinden, verdiepen en verlengen van relaties

Het boek dient als inspiratie voor MKB -ondernemers, -professionals, -verkopers en -accountmanagers die:
- nieuwe zakelijke relaties willen aanboren;
- potentiële klanten effectiever willen benaderen;
- geen tijd willen verspillen aan ondoelmatig netwerken;
- leuk willen netwerken;
- aanbevolen willen worden;
- niet te veel acquisitiekosten willen maken;
- meer zaken willen doen met hun klanten.

Een boek met nieuwe tips & tricks, do’s & don’ts in 36 cases, tests, bloopers, successtories, onderzoeken en handige adviezen. Rob gelooft juist in de combinatie van online met offline. In een apart hoofdstuk wordt aandacht besteed aan de uitkomsten van een online onderzoek onder 644 professionals naar hun netwerken. Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Raphaels samen met Yacht.

Uitkomsten onderzoek
Netwerken wordt door de geïnterviewde professionals belangrijk gevonden blijkt uit het onderzoek. Voor acht op de tien mensen leverde het netwerk in het verleden een baan of opdracht op. De voornaamste reden om te netwerken is het onderhouden van relaties en persoonlijke groei. Een netwerk moet verder vooral kennis, inspiratie en connecties opleveren.

Netwerkformule V
Netwerken is te vergelijken met een relatie in de privésfeer. Alle contacten dienen stap voor stap en in een bepaalde volgorde te verlopen om (langdurig) succesvol te zijn. Van de korte termijn van verleiden, veroveren, verrassen naar de lange termijn van verbinden, verdiepen en uiteindelijk het verlengen van een relatie. De eerste drie V’s gaan over contact maken met prospects en nieuwe klanten terwijl de laatste drie V’s gaan over contact houden met nieuwe en bestaande klanten. Rob hoopt dat hij lezers aan het denken zet over het nut van netwerken en dat je met zijn tips aan de slag gaat.

Specificaties

ISBN13:9789081223393
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:74
Druk:1
Verschijningsdatum:23-12-2019
ISSN:

Expertrecensies (1)

Wie dit leest is gek op netwerken - 'Een herkenbare gids'
Paul Hassels Mönning | 2 juli 2020
'Netwerken is menswerken' is misschien wel het fraaiste citaat uit dit boek door Rob B. Tol. En dat netwerken draait om mensen blijkt ondermeer uit diverse gastauteurs die een bijdrage leveren aan Wie dit leest is gek op netwerken.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
7 stemmen
6
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Wie dit leest is gek op netwerken
Rob B. Tol 18 november 2019 Netwerken is te vergelijken met een relatie in de privésfeer. Alle contacten dienen stap voor stap te verlopen. Van de korte termijn van verleiden, veroveren, verrassen naar de lange termijn verbinden, verdiepen en uiteindelijk het verlengen van een relatie.

Over Rob B. Tol

Met zijn kennis en jarenlange ervaring bij ABB en Siemens, legt Tol de noodzakelijke verbindingen tussen mensen. Met zijn marketingcommunicatiebureau in Capelle a/d IJssel zorgt hij dat de communicatie als tweerichtingsverkeer gaat stromen binnen organisaties, tussen medewerkers onderling en tussen hun doelgroepen. Via NetwerkAcademie te Rotterdam verspreidt hij zijn kennis en ervaring door middel van boeken, workshops, masterclasses en trainingen voor professionals. Zoals bij: Avantage, Dura Vermeer, E&Y, Gemeente Rotterdam, GMB, Hogeschool Rotterdam, MKB Nederland, NoVAA, Rabobank, Strukton, Vialis, Volker Wessels, UWV en diverse Businessclubs.

Andere boeken door Rob B. Tol

Inhoudsopgave

1. Voorwoord
2. Hoe mijn netwerk groeide
3. Waarom netwerken?
4. Netwerktypes
5. Onderzoek naar netwerken
6. Netwerkformule V
7. Verleiden
8. Veroveren
9. Verrassen
10. Verbinden
11. Verdiepen
12. Verlengen
13. Netwerkplan
14. Netwerktest
15. Samenvatting
16. Colofon
Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wie dit leest is gek op netwerken