Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

No More Boring Learning

Trainingen met Impact

Paperback Nederlands 2020 9789081551342
Verkooppositie 194 dagen in de top 10
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Trainers en L&D-professionals zijn altijd op zoek naar de gaafste manier van trainen. Hoe zorg je én dat deelnemers bruisen van energie én dat de training meetbare resultaten oplevert?

In dit verfrissende boek nemen de auteurs je mee langs de geschiedenis van leren in organisaties. Ze delen een schat aan voorbeelden uit hun eigen praktijk en trappen en passant enkele heilige trainingshuisjes omver.

Ze nemen je mee op hun zoektocht naar leeractiviteiten en trainingen van een andere categorie: energiek, engaging én met meetbare resultaten. Alle hoofdstukken zijn voorzien van puntige wetenschappelijke onderbouwing en staan vol praktische tips voor trainingen met impact.

Specificaties

ISBN13:9789081551342
Trefwoorden:training
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:196
Uitgever:Brain Bakery
Druk:1
Verschijningsdatum:14-9-2020

Lezersrecensies

4.9 van de 5
13 stemmen
12
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeanne Bakker

Jeanne Bakker (1972) is een veelgevraagd spreker en trainer op seminars en congressen en auteur van de bestseller Omgaan met Draken. In de afgelopen 20 jaar deed zij ruime ervaring op in het trainersvak, als opleidingskundig adviseur en beïvloedingsexpert. Haar aanpak kenmerkt zich door vernuft, energie, praktijkgerichtheid en humor. Haar boeken en haar optredens zijn altijd prikkelend en uitdagend. Jeanne is oprichter van het internationale trainingsbureau Brain Bakery.

Andere boeken door Jeanne Bakker

Over Jan-Peter Hoogstrate

Jan-Peter Hoogstrate (1979) is al jaren een geliefde trainer voor deelnemers en opdrachtgevers en zijn trainingsontwerpen blinken uit in opleidingskundig vernuft. Jan-Peter werkt in trainingen graag met augmented reality en is trainer in hart en nieren! Hij werkt bij het internationale trainingsbureau Brain Bakery.

Andere boeken door Jan-Peter Hoogstrate

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        No More Boring Learning