Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Profileren zonder Opscheppen

Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789082937541
Voormalig top 100Totaal 29 dagen
Verkooppositie 3766Hoogste positie: 67
Direct te downloaden

Samenvatting

Je wilt gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet, maar je houdt wellicht niet van spotlights. Toch is het belangrijk om zichtbaar te zijn als je meer impact wilt maken en behoefte hebt aan erkenning voor je werk. Als je zichtbaar bent, weten anderen ook wat ze aan je hebben en waarvoor ze bij jou terechtkunnen. Zichtbaarheid helpt je verder te groeien en werk naar je toe te trekken waarvan je energie krijgt.

Met dit boek leer je jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past, zonder je op de borst te slaan. Doordat je anders leert denken over jezelf en werksituaties, worden de tips uit dit boek geen aangeleerde trucjes. Je nieuwe gedachten worden onderdeel van jou, waardoor je automatisch ander gedrag laat zien. Gedrag dat jou helpt succesvoller te zijn. Profileren zonder Opscheppen staat vol tips en citaten uit interviews met ervaringsdeskundigen, zoals advocaat-partner Marry de Gaay Fortman, voormalig hockeybondscoach Marc Lammers, CEO en goudhaan Mark Heine en winnares van de Amsterdamse Ondernemersprijs Bianca van der Lee.

Drs. Mirjam Hubregtse adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en zij traint en coacht professionals. Zij weet als geen ander het beste in je naar boven te halen. Mirjam is een van de managing partners van Room to Grow, dé expert in profilering en personal branding. De aanpak van Room to Grow is inspirerend, persoonlijk en praktisch. Dat is ook de insteek van dit boek: je kunt er direct mee aan de slag.

Specificaties

ISBN13:9789082937541
Trefwoorden:waardering, profileren
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:160
Uitgever:Room to Grow
Druk:2
Verschijningsdatum:11-2-2020
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Profileren zonder opscheppen - 'Een fijn boek'
Ed Brouwer | 13 februari 2020
Bescheidenheid is een mooie eigenschap, maar heeft een valkuil: onzichtbaarheid. Dat kan je rol in een werkomgeving in de weg staan. Daar kan het belangrijk zijn om jezelf met al je kennis en kunde goed te laten zien.
Lees verder
recensie
In 'Profileren zonder opscheppen' mag je jezelf blijven
Gerda Visser | 6 november 2019
Profileren zonder Opscheppen ziet er mooi uit qua vormgeving en de opgenomen foto's. Theorie wordt afgewisseld door leuke opdrachten die je aan het denken zetten. Bijzonder zijn de citaten van directeuren, CEO's en coaches die vertellen hoe zij zich hebben geprofileerd gedurende hun loopbanen.
Lees verder
recensie
Profileren zonder opscheppen: een vrolijk werk- en inspiratieboek
Liesbeth Tettero | 18 oktober 2019
‘Ja, dát!', zeiden de deelnemers aan mijn workshop toen ik ze liet zien wat ik onderweg in de trein gelezen had: ‘Profileren zonder Opscheppen, maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past: van Mirjam Hubregtse.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
7 stemmen
7
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Profileren zonder Opscheppen - Maak jezelf zichtbaar op een manier die bij je past
Mirjam Hubregtse 17 oktober 2019 Wil je laten zien dat je een professional bent zonder dat je zelf van
 de daken hoeft te schreeuwen hoe goed je bent? Dan is Profileren zonder Opscheppen echt iets voor jou. Een preview.

Over Mirjam Hubregtse

Mirjam Hubregtse is een autoriteit op het gebied van zichtbaarheid. Als eigenaar van trainingsbureau Room to Grow, dé expert in zichtbaarheid en personal branding, weet zij als geen ander het beste in je naar boven te halen. Ze is een ster in omdenken: draait negatieve feedback zo dat je kwaliteiten juist worden belicht en ze laat je zien hoe je enthousiast kunt reageren op mensen die een ‘idee of succes van je inpikken’, waardoor jij als een energieke professional erkenning krijgt voor je werk. Deelnemers aan trainingen zeggen dat ze zich nu minder ergeren aan collega’s en zelfs dat de wereld mooier zou worden als meer mensen leren de kwaliteiten van collega’s te ontdekken en te waarderen. Mirjam helpt ook mensen bij hun voorbereidingen op sollicitaties en leert ze hoe ze in elk antwoord hun kwaliteiten naar voren kunnen brengen. Sollicitanten vragen haar of ze mee kan naar sollicitatiegesprekken of goede antwoorden kan influisteren via ‘oortjes’. Haar aanpak is inspirerend, persoonlijk en praktisch.

Andere boeken door Mirjam Hubregtse

Inhoudsopgave

1. Wat is profileren en waarom zou je het willen?
1.1 Profileren zonder opscheppen
1.2 Profileren is niet het doel, het heeft een doel

2. Wat wil je zichtbaar maken?
2.1 Verkeerde focus
2.2 Focus op kwaliteiten

3. Hoe maak je je zichtbaar?
3.1 Profileren op een manier die bij je past
3.2 Voel je goed
3.3 Drie vormen van zichtbaarheid

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Profileren zonder Opscheppen