Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verpak je Succes!

Impact maken met je zakelijke profilering

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789090365466
Direct te downloaden

Samenvatting

Past jouw verpakking bij het inhoudelijke verhaal dat je wilt vertellen? Realiseer je dat je niet altijd gezien wordt zoals je bent, maar zoals iemand anders je waarneemt, juist op de werkvloer.

Hoe maak je zichtbaar wat jou uniek en onderscheidend maakt ten opzichte van collega’s of concurrenten? In 'Verpak je Succes!' werk je aan jouw imago en personal branding op een manier zoals je dat nog niet eerder hebt gezien. Je gaat aan de slag met de drie vormen van zichtbaarheid: appearance, gedrag en stemgebruik. Aan de hand van praktische opdrachten en analyses krijg je inzicht in je verpakking en hoe je deze strategisch inzet om jouw zakelijke doelen te bereiken. Gecombineerd met inspirerende quotes van Wilfred Genee, Cécile Narinx, Ab van der Touw, Mart Visser, Maaike Widdershoven en andere experts afkomstig uit de zakenwereld, media, mode en wetenschap is 'Verpak je Succes!' hét boek waarmee je jezelf succesvol profileert.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, gezien wilt worden als de expert of als ondernemer nieuwe opdrachten wilt binnenhalen. Het is belangrijk om iemand te overtuigen dat jij daarvoor de aangewezen persoon bent. 'Verpak je Succes!' helpt je te laten zien wat jouw meerwaarde is ten opzichte van anderen. Zodat je een aantrekkelijke speler bent en blijft op de arbeidsmarkt.

Specificaties

ISBN13:9789090365466
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:160
Uitgever:Sascha Bertus
Druk:1
Verschijningsdatum:4-7-2022
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Sascha Bertus

Je geloofwaardigheid, mate van deskundigheid en persoonlijkheid worden mede bepaald door je 'appearance' - jouw uiterlijke en lichamelijke verschijning of voorkomen. Sascha Bertus is stijlstrateeg en 'verpakt' professionals in een passende appearance zodat ze hun kwaliteiten én hun meerwaarde zichtbaar maken en zo gemakkelijker hun doelen bereiken.

Andere boeken door Sascha Bertus

Inhoudsopgave

Inleiding - Imago & personal branding

Deel 1 Personal identity: het fundament waarop je bouwt

Deel 2 Professioneel imago: jouw gewenste zakelijke uitstraling

Deel 3 De vormgeving van jouw professionele imago

Deel 4 Actieplan: zo verpak jij je succes

Bronnen
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verpak je Succes!