Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Blut

Hoe niks de weg werd naar alles.

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789083075303
Direct te downloaden

Samenvatting

“De eerlijkheid spat van de pagina’s!” - Annemarie van Gaal, auteur, ondernemer, spreker

“Dit is een heel belangrijk boek over geld. Dorothée legt in ‘BLUT’ haarfijn de vinger op de zere plek: geld kan pas onbelangrijk worden, nadat je het eerst belangrijk hebt gemaakt.” -
Femke Hogema, auteur, ondernemer, spreker

"Geld verdienen gaat over veel meer dan geld alleen. Dorothée legt dat in ‘BLUT’ haarfijn uit en helpt je als ondernemer om goede keuzes te maken om slim je geld te verdienen." - Edwin Vlieg, mede-oprichter Moneybird

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothée Loorbach een video op Facebook waarin ze zei dat ze totaal gefaald had als ondernemer. En eigenlijk als alles. Ze had net haar laatste € 3,97 weggegeven en nu had ze niks meer. Ze zei dat ze van nul een fortuin ging maken - wat de definitie daarvan ook mocht zijn - en dat ze alles ging leren wat ze te leren had over geld en succes. En ze ging er een boek over schrijven.

Dit is dat boek. Het beschrijft haar persoonlijke onderzoek naar de diepere betekenissen van geld. Aan de oppervlakte lijkt ‘BLUT’ te gaan over een ondernemer die eerst faalt en dan slaagt. Maar niets dat tot uiting komt in geldproblemen, schaarste of zorgen, gaat ooit werkelijk over geld. Dit ook niet.

Dorothée deelt openhartig en voorbij haar schaamte de meest waardevolle lessen die ze leerde over ondernemerschap en over het leven zelf. Over waarde in al haar betekenissen en in haar meest pure essentie.

Haar echte fortuin begon toen ze alles verloor wie ze dacht te zijn. Dit boek kan hetzelfde doen voor jou - maar dan veel makkelijker.

Specificaties

ISBN13:9789083075303
Trefwoorden:ondernemen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:10-8-2020
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Blut