Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Feedforward in leiderschap

Het ultieme werkboek voor leidinggevenden om met (nog) meer succes hun doelen te realiseren

Paperback Nederlands 2021 9789089655479
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑02‑2021
27,99

Samenvatting

Als leidinggevende heb je met je teamleden een pittige klus te klaren. Samen doelen behalen. Ambities nastreven. Kwaliteit leveren. Zo effectief mogelijk. Prachtige woorden, maar hoe doe je dat concreet? Het antwoord zal je verbazen: dat doe je door regelmatig vragen te stellen en te reflecteren. Wat gaat jou en je team echt effectiever maken? What’s your 'one big thing'? Is dat echt wat jullie willen bereiken? En is wat jullie nu doen ook dat wat daarvoor nodig is?

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Het daagt je uit om na te denken over en aan de slag te gaan met de drie belangrijkste ingrediënten voor teamsucces:
- gemeenschappelijke doelen
- commitment van iedereen
- acties die worden volgehouden.

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je wel feedforward: dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789089655479
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Muriel Schrikkema

is partner en programmadirecteur van Direction. Ze ontwikkelt en begeleidt programma’s bij organisaties rond High Performance Leiderschap, teamontwikkeling, omgaan met niet-presteerders en diversity & inclusion. Ook geeft Muriel Schrikkema individuele coaching, teamcoaching en intervisie.

Andere boeken door Muriel Schrikkema

Over Marco Schreurs

Marco Schreurs (schreurs@hpocenter.com), medeoprichter en partner van Direction Europe, een trainings- en ontwikkelingsbureau op het gebied van leiderschap en besluitvorming. Daarnaast is hij medeoprichter en Marketing Directeur van het HPO Center en auteur van 'Animal Firm' en ‘Een High Performance Organisatie…Wat is dat?’. Hij is een liefhebber van gelijkwaardig brainstormen, gekoppeld aan resultaat, vernieuwende marketingconcepten, Italiaanse keuken, een stil bos, Nils en Anna, slap kletsen met vrienden, hardlopen, zwerven over de wereld, mooie witte wijnen, Counting Crows, André Hazes, The Shawshank Redemption, Into the Wild…

Andere boeken door Marco Schreurs

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Feedforward in leiderschap