Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Je onbewuste coach

Ontdek je drijfveren en stap uit je comfortzone

Paperback Nederlands 2014 9789460681639
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Ken uw onbewuste coach en haal het beste uit uzelf en uit anderen!

Ieder mens neemt regelmatig het besluit de dingen anders aan te pakken. Dergelijke goede voornemens zijn mooi, maar blijken vaak lastig te realiseren. Waarom is ons gedrag zo moeilijk te veranderen?

In onderzoeken is bewezen dat 95% van ons gedrag, onbewust wordt aangestuurd. Als u uw onbewuste drijfveren kent, kunt u echt stappen maken in het leven. Of andere mensen blijvend in beweging krijgen. Als sociaal mens, opvoeder, manager, teamplayer, coach of trainer.

'Je onbewuste coach' is een toegankelijke en praktische gids. De theorie over onbewuste drijfveren en overtuigingen wordt afgewisseld met veel uitgewerkte voorbeelden. Dat maakt dit boek zeer toegankelijk en onmisbaar voor mensen die hun psychologische drijfveren willen leren begrijpen. Ook is het een belangrijke sprong voorwaarts voor organisaties en bedrijven die willen investeren in de ontwikkeling van hun menselijk kapitaal.

"Je onbewuste coach is een ideaal hulpmiddel om voor jezelf op een rijtje te krijgen waar het aan schort, en is daarmee zowel voor coaches als potentiële vragers naar coaching relevant. Voordat je coaching overweegt lees je het beste eerst dit zelfhulpboek. Het kan je veel geld besparen!"
- Willem Brethouwer RM, Directeur/oprichter MarketResponse

"Vitaal voorwaarts met jezelf via inzicht, doorzicht en uitzicht op wat je drijft. Meer persoonlijke transparantie en nieuwe ontdekkingen over 'zijn wie je bent en wilt zijn'."
- Gijs de Vries, Algemeen directeur Rode Kruis

"Je weet niet wat je niet weet. Monique Schouten heeft het team van adidas Benelux inzicht gegeven in elkaars onbewuste drijfveren waardoor wij nu bewust zijn van dingen die wij anders nooit hadden geweten ... een permanente eye-opener!"
- Paul Boerboom, General Manager Benelux bij adidas Group

Specificaties

ISBN13:9789460681639
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:27-9-2014
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Monique Schouten

Monique Schouten is psycholoog en wordt internationaal gezien als de expert op het gebied van onbewuste drijfveren, persoonlijkheid, enneagram en menstype. Het door haar ontwikkelde V-cirkelmodel geldt binnen de psychologie als een gewaardeerd theoretisch kader dat inzicht geeft in iemands onbewuste drijfveren en dat mensen helpt zich bewust te worden van zijn of haar menstype. Vanuit haar bedrijf de V-Cirkel Academie verzorgt Monique Schouten cursussen en trainingen en geeft ze lezingen. Ze coacht mensen individueel en geeft relatietherapie. Tevens leidt ze coaches op die zich willen specialiseren in de V-cirkelmethode.

Andere boeken door Monique Schouten

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. De vijf principes van effectieve coaching
3. Ontmoet de negen onbewuste coaches
4. Coachalarm: Hoed je voor de onbewuste coach!
5. Stap uit je comfortzone!
6. Je onbewuste coach wordt bewust

Appendix: Do’s en Don’ts per menstype

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je onbewuste coach