Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 51% korting
, e.a.

HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm

HR-directeuren over belangrijke HR-thema’s

Gebonden Nederlands 2018 9789461262882
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
23,95
11,95
VOORDEEL - 51% korting

Samenvatting

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van HR en hoe vertaal je die op een praktische manier naar de werkvloer? Als HR-professional wil je daar natuurlijk van op de hoogte blijven: in dit boek hebben we de belangrijkste thema's daarom overzichtelijk voor je gebundeld.

Ervaren HR-directeuren vertellen welke onderwerpen er nu spelen in de boardroom. Welke vernieuwingen voeren zij door? Waarmee zijn zij aan het experimenteren? Hoe vertalen zij soms moeilijk grijpbare trends naar praktisch beleid?

Agility: is flex het nieuwe vast?
Capabilities: altijd blijven leren
Duurzame inzetbaarheid: van statafel tot 21st century skills
Diversiteit en inclusie: verschil moet er zijn
Engagement: sterke merken binden
Zelfsturing: mythe of paradijs?

Laat je meenemen in de wereld van toonaangevende HR-leiders, wetenschappers en experts. Lees alles over de flexibele agile cao van ING en het herkenbare DNA van alle medewerkers bij Tony's Chocolonely. Profiteer van alle strategische ideeën en praktische tips, nuchter en toegankelijk beschreven voor iedereen die meer waarde wil toevoegen aan zijn werk.

De redactie van de HRtop100 rijdt het hele jaar het land door om HR-directeuren te spreken over hun visie op het HR-vakgebied. Ze geven toonaangevende HR-leiders een podium om hun kennis en ervaring te delen. Online op hun website én offline tijdens de jaarlijkse HRtop100-awards, en in dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789461262882
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:12-6-2018
ISSN:
Serie:HRagenda

Lezersrecensies

3.7 van de 5
7 stemmen
1
3
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm - HR-directeuren over belangrijke HR-thema’s
Rachelle Wagner 25 juni 2018 Wij, de redactie van de HRtop100, krijgen jaarlijks een uniek kijkje in de keuken van meer dan vijftig HR-directeuren. We interviewen de HR-directeuren over belangrijke onderwerpen in de HR-wereld, maar ook over innovatieve thema’s die dicht aan hun hart liggen.

Over Rachelle Wagner

Rachelle Wagner schrijft, schrapt en typt erop los. Na een studie Literatuurwetenschappen kwam ze terecht in het tijdschriftenvak en ging ze aan de slag als producer. Maar het schrijversbloed kroop waar het niet gaan kon, en ze besloot het roer om te gooien. Na een tijd als copywriter hebben gewerkt begon ze in 2017 als (hoofd)redacteur bij HRcommunity. Rachelle pleit voor het tegengaan van onnodig spatiegebruik en vakjargon dat voor niemand begrijpelijk is. Houd het zo simpel mogelijk, is haar boodschap aan managementprofessionals.

Andere boeken door Rachelle Wagner

Over Emke Daniëls

Emke Daniels is partner en community manager bij HRcommunity. Ze heeft een achtergrond in HR en recruitment, en was jaren actief als lijnmanager en organisatieadviseur. In haar rol bij HRcommunity interviewde ze de afgelopen jaren honderden HR-directeuren en diverse hoogleraren over het vak. Ze heeft daarmee naar eigen zeggen 'de kennis van de community in haar hoofd en die is te waardevol om niet te delen'.

Andere boeken door Emke Daniëls

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Agility - lenig brein zkt. wendbare organisatie
2. Capabilities - altijd blijven leren
3. Diversiteit & inclusie - verschil moet er zijn
4. Duurzame inzetbaarheid - van statafel tot 21st century skills
5. Engagement - sterke merken binden
6. Zelfsturing - mythe of paradijs?

Dankwoord
Over de auteurs
Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        HRagenda 2018: van agile cao tot zwerm