Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Marketing handboek voor een Succesvolle Praktijk

help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt...NU!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789462038813
Direct te downloaden

Samenvatting

Het 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk' laat zien hoe je een zeer winstgevende en waarde biedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt. Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en meer willen verdienen door betaald te worden naar waarde in plaats van naar tijd. Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een waardevol programma creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn heel goed voor te betalen, en hoe je zichtbaar wordt.

De tips en strategieën in dit boek móet je weten omdat het informatie bevat die je niet op beroepsvormende opleidingen leert. Leren hoe je een succesvolle praktijk creëert vraagt hele andere vaardigheden en strategieën dan weten hoe je een inhoudelijk goed opgeleide professional bent. Het betekent het verschil tussen succesvol zijn, overleven of falen. Daarbij heeft de komst van internet het landschap om cliënten te vinden en te begeleiden revolutionair veranderd. Dit biedt heel veel nieuwe kansen.

DIT BAANBREKENDE BOEK LAAT JE ZIEN HOE JE:* stopt met uurtje-factuurtje werken en een grote sprong in inkomen realiseert* je ideale cliënt kiest en welk probleem je voor deze cliënt oplost* high end programma's creëert en van daaruit meer inkomstenbronnen* je cliënt beweegt van interesseren naar investeren* social media en internet inzet om zichtbaarheid en expertstatus te claimen* dankzij marketing met plezier IN en vooral AAN je praktijk werkt* effectief je tijd inzet zodat je met minder inspanning meer resultaat haalt* welke mindsets een 'must' zijn om een succesvolle praktijk te creëren* en nog ongelofelijk veel meer.

Dit boek is geschreven door twee professionals. Sandra, therapeut en business coach, met meer dan 15 jaar een eigen, inmiddels grotendeels online praktijk. Zij is een van de pioniers in Nederland in een andere manier van praktijk voeren. Jeanet is social media bestseller auteur, spreker en business coach met meer dan 25.000 verkochte boeken.

Je krijgt de beste kennis en praktijkervaring van twee experts die een passie delen: jou leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leidt waar je van houdt... NU!

Specificaties

ISBN13:9789462038813
Trefwoorden:marketingstrategie
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:279
Druk:1
Verschijningsdatum:9-6-2015
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

3.7 van de 5
3 stemmen
2
0
0
0
1

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn (1966) is trainer en internationaal spreker op het gebied van social media. Ze is bij uitstek in staat om de materie op heldere wijze uit te leggen aan mensen die wel geïnteresseerd zijn, maar geen idee hebben waar te beginnen. Haar slogan: 'Digitaliseer jezelf!'

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketing handboek voor een Succesvolle Praktijk