Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Kick-off je carrière

Methode voor het maken van je persoonlijke ontwikkelplan op één pagina waarmee je direct aan de slag kunt.

Paperback Nederlands 2021 9789462722859
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑03‑2021
17,95

Samenvatting

'Kick-off je carrière' is praktisch en zet je als lezer meteen aan het werk. De methode daagt uit en blijft motiveren, zodat je doorzet om jouw doelen te behalen. Naast theoretische onderbouwing, praktische handvatten en prikkelende oefeningen, biedt het bijbehorende canvas de structuur én de flexibiliteit om je persoonlijke ontwikkelplan perfect af te stemmen op jouw eigen situatie.

Het invullen van het canvas is een dynamisch proces, waarbij je op een speelse manier stapsgewijs werkt aan een concreet resultaat. Als je klaar bent heb je jouw persoonlijke ontwikkelplan overzichtelijk op één pagina staan en weet je wat je te doen staat met een haalbare planning.

Specificaties

ISBN13:9789462722859
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Over Anne Nieboer

Anne Nieboer is oprichter van Over/Nieuw. Met haar bedrijf helpt ze organisaties, gemeenten en stichtingen door de inzet van jong talent om succesvolle projecten op te starten. Anne heeft na een jaar bedrijfskunde gestudeerd te hebben een switch gemaakt naar de studie psychologie. Naast haar studie zette zij zich in voor verschillende verenigingen en stichtingen door het runnen van projecten. Na een afstudeerstage, werkervaring bij een consultancybureau en het opzetten van een thuiszorgorganisatie startte ze project- en adviesbureau Over/Nieuw.

Andere boeken door Anne Nieboer

Over Hester Offerman

Hester Offerman is na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie direct gestart als projectmanger bij Over/Nieuw. Vers uit de studiebanken draagt hester niet alleen bij aan de wetenschappelijke onderbouwing, maar levert ook haar creatieve bijdragen.

Andere boeken door Hester Offerman

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kick-off je carrière