Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

ACE

Bereik je droomdoelen met een topsportmentaliteit

Paperback Nederlands 2023 9789462962040
Verkooppositie 1075Hoogste positie: 1075
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑01‑2023
23,99

Samenvatting

Wil jij weten wat er allemaal in jou zit en hoe je jezelf volledig in je kracht zet? Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Ben je écht all-in? Dit boek is alleen geschikt voor doorzetters, voor mensen die tegen een stootje kunnen. Het is beslist geen feel good story. Nee, dit boek is totaal anders. Het gaat over de moeilijkste weg durven bewandelen. Je gaat het jezelf erg lastig maken. Je zult je afvragen waarom je dit in hemelsnaam doet. Het antwoord is simpel: omdat je alleen zo je ultieme droomdoelen kunt realiseren!

In ACE coacht ex-topsporter Pauline Mulder je naar het hoogste level. Onder haar bezielende leiding ontwikkel je een ijzersterke topsportmentaliteit. Zodat jij, net als topsporters, het hoogst haalbare kunt bereiken en de beste versie van jezelf kunt worden. Dit boek leert je om kansen te creëren én te pakken. Het laat zien hoe je tegenslagen gebruikt om sterker te worden, lef te tonen. Pauline geeft je de allerbeste tips en trucs en gebruikt haar persoonlijke verhalen uit de topsport- en zakenwereld om je te empoweren.

Met dit boek heb je alles in handen om jouw wedstrijd te winnen. Game on!
> Een uitdagend boek over hoe je jouw droomdoelen realiseert met een topsportmentaliteit.
> Geschreven door een ex-toptennisser en succesvol ondernemer.
> Inclusief persoonlijke verhalen uit de topsportwereld en zakelijke ervaringen met BN’ers.

Specificaties

ISBN13:9789462962040
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:AnderZ
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2023
ISSN:

Over Pauline Mulder

Pauline Mulder, ex-topsporter (tennis) en succesvol ondernemer, heeft een ongekende drang om iedere wedstrijd te winnen. Zij weet als geen ander wat het betekent om onder druk te presteren. Haar vechtlust en topsportmentaliteit hebben haar ver gebracht. Haar droomdoel is om anderen te empoweren naar hun beste zelf.

Andere boeken door Pauline Mulder

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        ACE