Marion van Wezel
Het procesmanagement kookboek
Paperback Nederlands 2018 9789463420082Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Samenvatting
Aangebrande tortilla, efficiënte kip en doelen met SMAAK nemen je mee in de wereld van processen, stroomschema's, taakverdeling, planning en werk. Want dat is waar procesmanagement om draait: het werk dat jij doet en de manier waarop je dat doet.
Dit verrassende en compacte boek geeft een kijkje in de keuken van het procesmanagement. Door gebruik te maken van recepten en verhalen worden managementtermen begrijpelijk, en wordt procesmanagement iets van alledag en voor iedereen.
Marion van Wezel is ProcesChef. Al sinds het begin van haar carrière staan bedrijfsprocessen centraal. Door haar liefde voor koken en het volgen van een koksopleiding ontstond het idee voor dit boek.
Specificaties
ISBN13:9789463420082
Trefwoorden:procesmanagement, recepten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:143
Uitgever:Mijnmanagementboek
Druk:1
Verschijningsdatum:19-1-2018
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Inhoudsopgave
Voorwoord
Inleiding voor de medewerker of student
Inleiding voor de manager
1. Mijn favoriete pastasaus
De mindset van procesdenken
2. Het doel heiligt de middelen
Doel, missie, visie en meer van die managementtermen
3. De perfecte soep
Stroomschema’s en modellen: hoe zit het met het beschrijven en vastleggen?
4. Er staat toch niet dat ik moet roeren?
Processen beschrijven en vastleggen
5. Hoe maak jij de couscous?
Dat kan beter!
6. Chocolade maken van mayonaise
Informatie in processen
7. Te efficiënte kip
Volgorde, planning en tijd in het proces
8. Gaar van een aardappeltortilla
Knelpunten te over
9. Een kritisch kind met een unieke Kritieke Prestatie Indicator (KPI)
10. Vleesch noch visch
11. Project kalkoen
12. Het toetje
Opleveren, overdragen en evalueren
13. De soep wordt niet zo heet gegeten
Nawoord
Literatuur en inspiratie
Bedankt!
Inleiding voor de medewerker of student
Inleiding voor de manager
1. Mijn favoriete pastasaus
De mindset van procesdenken
2. Het doel heiligt de middelen
Doel, missie, visie en meer van die managementtermen
3. De perfecte soep
Stroomschema’s en modellen: hoe zit het met het beschrijven en vastleggen?
4. Er staat toch niet dat ik moet roeren?
Processen beschrijven en vastleggen
5. Hoe maak jij de couscous?
Dat kan beter!
6. Chocolade maken van mayonaise
Informatie in processen
7. Te efficiënte kip
Volgorde, planning en tijd in het proces
8. Gaar van een aardappeltortilla
Knelpunten te over
9. Een kritisch kind met een unieke Kritieke Prestatie Indicator (KPI)
10. Vleesch noch visch
11. Project kalkoen
12. Het toetje
Opleveren, overdragen en evalueren
13. De soep wordt niet zo heet gegeten
Nawoord
Literatuur en inspiratie
Bedankt!
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan