Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 13% korting

Goed werk

Bereik meer met de Structuurjunkie-methode

Paperback Nederlands 2021 9789463492652
Verkooppositie 2807
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑08‑2021
19,99
17,49
VOORDEEL - 13% korting

Samenvatting

‘Werkdruk kan heftig zijn: we willen veel opgeven voor onze doelen, plannen en idealen maar ondertussen willen we ook graag iedereen tevreden houden. Ik weet hoe het is.’

Cynthia Schultz hielp al vele duizenden mensen productiever en effectiever te werken, zowel met haar Structuurjunkie-producten als haar (online) cursussen.

In 'Goed werk' bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken. Hiervoor put zij uit alle management- en zelfhulpboeken die zij heeft gelezen, alsook uit haar jarenlange ervaring als drukbezet ondernemer. Cynthia’s stokpaardje: hoe meer je gedaan krijgt in een korter tijdsbestek, hoe meer tijd je over hebt om leuke dingen te doen.

Specificaties

ISBN13:9789463492652
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Blossom Books
Druk:1
Verschijningsdatum:24-8-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Cynthia Schultz

Niemand kan zo goed plannen als blogger Cynthia Schultz. In zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte zo’n zevenhonderd video’s, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze jarenlang een beauty-event voor meer dan 10.000 bezoekers. Van 2006 tot 2017 runde Cynthia de succesvolle blog Miss Lipgloss, waarop ze haar passies voor beauty en schrijven met elkaar combineerde. Binnen vier jaar tijd groeide de site uit van een leuke hobby tot een fulltime baan. Cynthia stopte met haar opleiding Journalistiek en stortte zich volledig op Miss Lipgloss. Om haar beautyblog nog beter te maken, volgde ze een visagie-opleiding bij B Academy onder leiding van Pascale Tesser. Na elf jaar werd het tijd voor iets anders en richtte ze cynthia.nl op, een lifestyleblog waarop ze artikelen schrijft over reizen, eten, interieur, persoonlijke verhalen en natuurlijk ook beauty. Op deze site wil Cynthia je meenemen in haar leven, ervaringen en de dingen die haar bezighouden. Daarnaast kan ze hier haar liefde voor plannen kwijt en helpt ze haar lezers graag door tips te geven over het maken van een planning. Cynthia is een doorgewinterde structuurjunkie. In 2013 verscheen Cynthia’s eerste boek, Beauty, over make-up en beauty. Haar tweede boek, Werkboek voor een structuurjunkie in spe, verscheen bij Blossom Books. Inmiddels is de Structuurjunkie lijn verder uitgebreid met onder andere planners en een wijnboek.

Andere boeken door Cynthia Schultz

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed werk