Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 10% korting

Hallo, ik ben ChatGPT

Een boek over ChatGPT. Geschreven door ChatGPT

Paperback Nederlands 2023 9789463563130
Verkooppositie 437Hoogste positie: 415
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑06‑2023
24,99
22,50
VOORDEEL - 10% korting

Samenvatting

'Met dit praktische boek ontdek je de kracht van ChatGPT en leer je hoe je deze technologie kunt gebruiken om je in je dagelijkse bezigheden te ondersteunen. Een absolute must-read voor iedereen die meer uit deze fascinerende technologie wil halen!'

Ontdek de wereld van ChatGPT en leer hoe je deze krachtige AI-technologie kunt gebruiken om middels opdrachten in gewoon Nederlands je dagelijkse bezigheden leuker en efficiënter te maken. In dit boek nemen we je mee door de basisprincipes van ChatGPT, van de geschiedenis en de werking tot de meest recente ontwikkelingen.

Je leert hoe je ChatGPT kunt gebruiken voor verschillende toepassingen, zoals het opvragen, analyseren en genereren van informatie, het schrijven van voorstellen, samenvattingen en recepten en meer. We bespreken ook de ethische overwegingen van het gebruik van ChatGPT en geven praktische tips voor verantwoord gebruik.

Uit de inhoud:
- Geschiedenis en toekomst van ChatGPT
- Hoe ChatGPT werkt
- De verschillende versies van ChatGPT
- Toepassingen van ChatGPT
- Geavanceerde technieken
- Ethische zaken en praktische tips voor verantwoord gebruik
- Talloze praktische voorbeelden voor thuis, het werk of ontspanning

Naast ChatGPT wordt ook aandacht besteed aan Midjourney, een AI-generator voor beeld, en Microsofts Bing Chat, dat gebruikmaakt van de technologie achter ChatGPT.

Specificaties

ISBN13:9789463563130
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2023
ISSN:

Over Bob van Duuren

Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft ruim 25 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren en grafische toepassingen ligt. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met het uitbouwen van de uitgeverij, en werkt hij aan nieuwe uitgavemodellen. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.

Andere boeken door Bob van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hallo, ik ben ChatGPT