Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ondernemer in 100 dagen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789492221452
10
Voormalig top 10Totaal 30 dagen
Voormalig top 100Totaal 70 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Een nieuw verdienmodel ontwikkelen dat bij jou past, en omzet realiseren binnen 100 dagen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch kan het!

Na meer dan tien jaar experimenteren en meer dan 450 ondernemers begeleiden, heeft Thomas Blekman het voor elkaar: een stappenplan om een succesvolle ondernemer te worden. In dit boek neemt Thomas je bij de hand en begeleidt je in minder dan drie maanden naar je eerste omzet. Hij maakt hierbij gebruik van bekende modellen als Business model Canvas, Lean Startup-methode en veel opdrachten.

Met het doe-boek 'Ondernemer in 100 dagen' kan elke ondernemer vanuit een stevige basis een snelle start maken.

Specificaties

ISBN13:9789492221452
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:168
Druk:1
Verschijningsdatum:10-5-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Ondernemer in 100 dagen
Sjors van Leeuwen | 17 juni 2016
Ondernemers en startups zijn belangrijk voor de Nederlandse economie. Zij zorgen voor groei en werkgelegenheid. Toch lukt het maar weinig ondernemers de eerste vijf jaar van hun bestaan te overleven. Het idee was natuurlijk briljant, maar helaas zat de klant er niet op te wachten, raakte het geld snel op of was de prijsstelling verkeerd. Omdat een goed begin het halve werk is, is er nu Ondernemer in 100 dagen, waarmee je de kans op ondernemingssucces aanzienlijk vergroot.
Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
9 stemmen
7
2
0
0
0

Interviews en artikelen (4)

interview
Thomas Blekman: ‘Iedereen is ondernemer!’
Peter Spijker 8 juli 2016 Ondernemer in 100 dagen van Thomas Blekman is een ‘doe boek’. Met de vijf wetenschappelijke principes van effectuation ontwikkelt de lezer in 100 dagen voor zichzelf een omzet genererend verdienmodel. Dat gebeurt in kleine stappen, met zo laag mogelijke risico’s en door de lezer opdrachten te laten maken.
nieuws
Kickstart je onderneming in 100 dagen
Bertrand Weegenaar 14 juni 2016 Start je onderneming in 100 dagen. Elf stappen en Nine Moments of Truth’s. Dat zijn de lessen die Thomas Blekman biedt in zijn boek Ondernemer in 100 dagen. Als je je door Blekman bij de hand laat nemen, creëer je met een serie ‘state-of-the-art startup  en ondernemers inzichten’ de basis van een solide bedrijfsplan.
opinie
Geboekstaafd - De top 3 van Thomas Blekman
Nienke van Oeveren 23 mei 2016 Thomas Blekman is ondernemer, spreker en clinical professor aan de RSM Erasmus Universiteit. Alles wat hij doet, draait om het ontsluiten van ondernemend gedrag. In Ondernemer in 100 dagen deelt hij zijn aanpak om te komen tot nieuwe verdienmodellen en werkelijke omzet. Hij vertelt over zijn favoriete boeken.
preview
Preview - Ondernemer in 100 dagen
Thomas Blekman 26 april 2016 Denken, beslissen en handelen als een ondernemer komt je goed van pas als je innovatief wilt zijn binnen je organisatie, om een eigen onderneming te beginnen en om met een open, flexibele houding in het leven te staan. Daarom hier een amuse van de principes, lessen en stappen uit Ondernemer in 100 dagen van Thomas Blekman: de vier sleutelfactoren om te handelen als een expertondernemer.

Over Thomas Blekman

Thomas Blekman is partner bij De Beukelaar Groep, Dean van Corsendonk College, doceert Corporate Effectuation and Strategy aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University en is een energieke spreker. Hij staat met één been in de dagelijkse praktijk en met het andere been in de praktische wetenschap. Wetenschappelijke kennis heeft in zijn ogen enkel nut wanneer deze in de praktijk tot verbetering van impact leidt. Thomas Blekman inspireert, faciliteert en adviseert mooie bedrijven bij strategische vernieuwing en sprankelend (intern) ondernemerschap.

Andere boeken door Thomas Blekman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ondernemer in 100 dagen