Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Speciale actie - Dit boek gratis bij een actietitel
, , , , , , , e.a.

De toekomst begint nu

Essaybundel

Paperback Nederlands 2019 9789492528414
Verkooppositie 2960
U ontvangt dit boek gratis bij bestelling van een actietitel.
Deze actie loopt t/m 31 oktober 2020.
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
Speciale actie - Dit boek gratis bij een actietitel

Samenvatting

Steeds meer mensen en organisaties zijn op zoek naar werk met meer betekenis, andere manieren van samenwerken en maatschappelijke doelstellingen naast de financiële. In deze essaybundel delen negen auteurs hun zoektocht naar een andere toekomst.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks vertellen hoe mensen en organisaties tegenslagen kunnen inzetten om nieuwe vaardigheden te leren. Hans Heyda en Franke Jongsma laten in hun essay zien waarom het in de huidige tijd steeds vaker nodig is om een eenheid te zijn en hoe je van een team een eenheid wordt. Ben Kuiken maakt ons ervan bewust op basis van welke aannames wij onze organisaties inrichten, zodat we er weloverwogen voor kunnen kiezen om deze te vervangen door andere aannames. Mike van Rijswijk toont aan dat mensen in de nabije toekomst op robots gaan lijken, maar robots ook op mensen; wat betekent dat voor onze toekomst? Hessiëlle Kerkhof neemt ons mee in de toekomst van de zorg, want die is van belang voor ons allemaal. Rik Nijkamp roept organisaties en mensen op moed te tonen en betekenis van werk te kiezen boven financiële doelstellingen. En Karin Karis laat ons voelen dat we de afgelopen decennia vooral keuzes met ons hoofd hebben gemaakt. Maar wat nu als in de toekomst ons lijf – hart, gevoel en ziel – ook mee mag kiezen?

A book is the best alternative for telepathy. Er is geen enkel medium dat je zo goed in staat stelt om in andermans gedachten te duiken als een boek. In deze essaybundel kun je in de gedachten duiken van negen auteurs. Bovendien ontvang je in deze essaybundel ook nog zeven unieke cadeaubonnen. Duik jij met ons mee?

Specificaties

ISBN13:9789492528414
Trefwoorden:organisatie, toekomst
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:92
Uitgever:S2 uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:24-9-2019
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hessiëlle Kerkhoff

Hessiëlle Kerkhoff MBA en pedagoog, is eigenaar van De Waerdmeester. Vanuit haar bedrijf werkt zij aan bewustzijnsontwikkeling gericht op signatuur wat bijdraagt aan eigentijds leiderschap. Ze is spreker, begeleid managementteams en coacht. Hiervoor werkte zij in het onderwijs, de kinderopvang en de zorg. Als directeur van een verpleeghuis en in de wijkverpleging droeg ze als leidinggevende bij aan de omslag naar waarde gedreven zorg. De focus van Hessiëlle is gericht op het begeleiden van leiders naar de volgende stap in hun professionele ontwikkeling. Ze is lid van een raad van toezicht in de ouderenzorg en voorzitter van stichting Vraagelkaar.

Andere boeken door Hessiëlle Kerkhoff

Over Ben Kuiken

Ben Kuiken is auteur en filosoof. Hij was hoofdredacteur van Management Team en werkt als freelance publicist, bladenmaker en spreker over de manier waarop mensen binnen organisaties slimmer kunnen samenwerken. Hij schreef vijf boeken over management en organiseren, waaronder 'De laatste manager'. Kijk voor meer informatie en reacties op zijn website.

Andere boeken door Ben Kuiken

Over Benno Diederiks

Benno Diederiks is een zeer ervaren businesscoach, trainer en talentscout. Daarnaast is hij mediator. Hij weet als geen ander de voetbal- en de bedrijfswereld met elkaar te verbinden.

Andere boeken door Benno Diederiks

Over Franke Jongsma

Franke Jongsma is arbeids- en organisatiepsycholoog en ‘leeft’ de filosofie van Appreciative Inquiry. Hij werkt aan de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties en is als docent verbonden aan TSM Business School. In 2010 publiceerde hij een hoofdstuk over de kracht van Appreciative Inquiry in leiderschapsontwikkeling in ‘Appreciative Inquiry; het basiswerk’. www.maakvanjeteameeneenheid.nl

Andere boeken door Franke Jongsma

Inhoudsopgave

Voorwoord

De toekomst creëer je zelf
Hans van Breukelen en Benno Diederiks

De toekomst van teams? Een eenheid!
Hans Heyda en Franke Jongsma

De toekomst van organisatie
Ben Kuiken

De toekomst van de mens
Mike van Rijswijk

De toekomst van de zorg
Hessiëlle Kerkhoff

De toekomst van werk
Rik Nijkamp

De toekomst van zelfbewustzijn
Karin Karis

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Speciale actie - boek cadeau

Dit boek gratis bij een actietitel
Promotietitel
Bekijk alle actietitels

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De toekomst begint nu