Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Het grote fröbelboek voor adviseurs

Speelruimte creëren in organisaties

Paperback Nederlands 2021 9789492528704
Verkooppositie 3196
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑04‑2021
29,92

Samenvatting

Speelruimte.Ruimte om te spelen. Doe jij dat nog wel eens, spelen? En fröbelen? Of is je werk daar te serieus voor?

Lijd jij, of de mensen om je heen, soms aan terminale serieusheid? Daar is een remedie voor: ga lekker spelen! En fröbelen! En help in je rol als adviseur anderen om hun spelende IK weer terug te vinden. En om speelruimte te creëren in hun werk en organisatie. Daar gaat dit boek over. Als jij dat wil.

Want het is net als met magie of een schietgebedje doen: het werkt alleen als je je ervoor openstelt. Doe je dat niet, dan vind je dit misschien maar een raar boek. Verwarrend, absurd zelfs, zeker niet serieus.

Maar pas op: dit boek is bloedserieus. Het gaat namelijk wel ergens over. Het gaat over mensen die gevangen zitten in systemen, waardoor ze soms dingen doen waarvoor ze zich schamen of die ze eigenlijk niet willen. In de zorg, het onderwijs, bij de overheid of het bedrijfsleven.

De boodschap van dit boek, (te) kort samengevat: die systemen bestaan helemaal niet. Het zijn zelfgecreëerde illusies. Sprookjes. En als je dat eenmaal doorhebt, dan ga je het zien. Dan ervaar je opeens weer ruimte. Ruimte om te spelen. Speelruimte.

Specificaties

ISBN13:9789492528704
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:204
Uitgever:S2 uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2021
Hoofdrubriek:Advisering

Over Ben Kuiken

Ben Kuiken is auteur en filosoof. Hij was hoofdredacteur van Management Team en werkt als freelance publicist, bladenmaker en spreker over de manier waarop mensen binnen organisaties slimmer kunnen samenwerken. Hij schreef vijf boeken over management en organiseren, waaronder 'De laatste manager'. Kijk voor meer informatie en reacties op zijn website.

Andere boeken door Ben Kuiken

Over Marijne Vos

Marijne Vos is organisatieadviseur en workshop-facilitator. Vanuit Marijne.nu vergroot ze de veerkracht en wendbaarheid van organisaties door de spelruimte te vergroten. Als organisatieadviseur heeft ze veel verschillende opdrachten uitgevoerd op het gebied van organisatieontwikkeling, vernieuwing en nieuwe vormen van organiseren. Daarnaast geeft ze (online) trainingen op het gebied van online faciliteren en het ontwerpen van creatieve workshops. Voor meer informatie kijk op www.marijne.nu.

Andere boeken door Marijne Vos

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het grote fröbelboek voor adviseurs