Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Carrière Geheimen

Handboek voor succes op de werkvloer

Paperback Nederlands 2018 9789492939159
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Op de (stressvolle) werkvloer van het bedrijfsleven worden anno nu hoge eisen gesteld. Dan is het maar al te makkelijk overdonderd te worden door de gebeurtenissen om je heen. Wat is er voor nodig om te slagen op de corporate werkvloer? Hoe vermijd jij wèl de valkuilen die eenieder aan het begin van zijn, of haar, carrière op hun weg vindt?

Bij de onzekerheid over je wat je volgende stap moet zijn, is een eigen persoonlijke coach die je omstandigheden begrijpelijk maakt en je vooruit helpt, van onschatbare waarde. In Carrière Geheimen brengt Julia Hart, professioneel coach en veteraan uit het bedrijfsleven, aan de hand van eigen ervaringen op de werkvloer en uit haar praktijk, helderheid en adviezen voor iedereen.

Carrière Geheimen is een boek met een praktische en duidelijke uitleg, met voorbeelden uit het dagelijks leven hoe anderen zich door problemen hebben gewerkt. Dit wordt aangevuld met makkelijk door je zelf toe te passen oefeningen, die van Carrière Geheimen een "must-have' voor de ambitieuze professional maken.

Specificaties

ISBN13:9789492939159
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:114
Druk:1
Verschijningsdatum:17-10-2018
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Expertrecensies (1)

Carrière geheimen - 'Wapen je met kennis en adviezen'
Hanneke Tinor-Centi | 22 november 2018
Julia Hart begeeft zich al ruim 25 jaar in het bedrijfsleven. Met al die ervaring op zak en de overtuiging dat er voor introverte mensen prima een plek zou moeten zijn heeft ze Carrière geheimen geschreven.  
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
6 stemmen
4
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Carrière Geheimen - Handboek voor succes op de werkvloer
Julia Hart 19 oktober 2018 Het werken voor een grote corporatie kan fascinerend en leerzaam zijn, maar tegelijkertijd ook een uitdaging en hard. Sommigen lijken met het grootste gemak het carrièrepad te bewandelen. Maar voor de grote meerderheid is het alles behalve dat.

Over Julia Hart

Julia is geboren in Engeland en opgeleid als journalist. Inmiddels heeft ze meer dan 25 jaar ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Kort na haar komst naar Nederland, aan het begin van de 90'er jaren, startte zij haar loopbaan. Ze beschrijft het werken in dergelijke grote organisaties als "fascinerend en leerzaam maar uitdagend en hard'. Pas jaren later, toen zij haar training startte als "Professional Executive Coach' aan de Henley Business School in Engeland, begreep ze wat het echt van je vraagt om succesvol te zijn in een dergelijke omgeving. www.hart-coaching.com

Andere boeken door Julia Hart

Inhoudsopgave

Mijn verhaal

1. Wie denk je dat je bent?
2. Let op je woorden!
3. Iemand die hier niet thuishoort
4. Het gaat niet altijd over jou…
5. Je doet mij aan iemand denken
6. Hey partner
7. De moeilijkste relatie
8. Waarschuwing: onderbuikgevoel!
9. Wie houdt je tegen?
10. Het werkt gewoon niet

Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Carrière Geheimen