Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Storydesign

Het geheim achter een strategisch ijzersterk verhaal

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789058756572
10
Voormalig top 10Totaal 7 dagen
Voormalig top 100Totaal 124 dagen
Verkooppositie 2248Hoogste positie: 4
Direct te downloaden

Samenvatting

Je hoeft geen charismatisch genie te zijn om een inspirerende presentatie te geven.

Het geheim van een succesvolle presentatie zit aan de achterkant: het ontwerp van je verhaal, het storydesign, bepaalt grotendeels de impact van je presentatie. En over het ontwerpen van overtuigende verhalen is veel meer bekend dan de meeste mensen weten.

Een sterke presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. Toch komen veel sprekers niet veel verder dan het chronologisch oplezen van eindeloze hoeveelheden bullet points. Ze drijven hun publiek eerder tot wanhoop dan dat ze overtuigen. Dat is jammer, zeker als je bedenkt dat dit niet nodig is.

In Storydesign vind je de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, maar krijg je ook insider tips van storytellers als Walt Disney. Daarnaast ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt. Farah Nobbe en Natalie Mieras nemen je stap voor stap mee door al deze inzichten. Ze hebben hun jarenlange ervaring met duizenden deelnemers omgezet in een simpele, maar ingenieuze methodiek, die je presentaties voor altijd zal veranderen: storydesign.

Storydesign is de gouden standaard voor het ontwerpen van presentaties. Na het lezen van dit boek weet je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je hen op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – niet onbelangrijk – hoe je hen tot actie aanzet. Het effect? Slimme, glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit.

Specificaties

ISBN13:9789058756572
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

Storydesign - 'Heel praktisch'
Ger van den Buijs | 23 november 2017
Ik heb Storydesign gelezen met het doel het meteen toe te passen in een praatje dat ik over een week moet houden. Maar mijn gedachten schoten ook regelmatig terug naar de presentatie die ik vorige maand op eRetail Europe heb gehouden.
Lees verder

Lezersrecensies

4.6 van de 5
9 stemmen
8
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Storydesign - Het geheim achter een strategisch ijzersterk verhaal
Farah Nobbe 8 november 2017 Gelukkig hoef je geen charismatisch genie te zijn om een inspirerende presentatie te geven. Het boek Storydesign leert je hoe je in twee fasen een invloedrijk verhaal ontwerpt: Storydesign en Storytelling.

Over Farah Nobbe

Farah Nobbe is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen. Farah Nobbe - van Steenoven (1968) is mede-eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen. Zij volgde een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na haar opleiding werkte zij als regisseur, schrijver en actrice voor theater en televisie. Gaandeweg werd ze steeds meer gevraagd als trainer en coach in presenteren. Dit leidde in 2004 tot het oprichten van haar eigen bureau. Omdat ze ontevreden was over wat ze aantrof in de reguliere presentatietrainingen, ontwikkelde zij nieuwe trainingsmethodieken waarbij ze putte uit de wereld van het theater, televisie, film en psychologie.

Andere boeken door Farah Nobbe

Over Natalie Holwerda

Natalie Holwerda-Mieras is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen.

Andere boeken door Natalie Holwerda

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1 Storydesign
1. Retorisch ontwerpen
2. Twee vragen voordat je begint
3. Slim noteren
4. Strategische analyse
5. Het grote idee
6. Sterk beginnen
7. Tot de kern komen
8. Een onver getelijk einde
9. De kunst afkijken
10. Je verhaal SEXI maken
11. Publieksvriendelijke slides

Deel 2 Storytelling
12. De kracht van verhalen
13. De zeven stappen van Storytelling
14. Storytelling-varianten
15. Storydesign en Storytelling
Het huis is af

Deel 3 Storytools
Storydesign: the short version
Storytelling: the short version
Over de Story designer-app

Bronnen
Over de auteurs
Over Nobbe Mieras
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Storydesign