Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ki - Kracht van binnenuit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789079677160
Direct te downloaden

Samenvatting

In het spannende en aangrijpende boek 'Ki - Kracht van binnenuit' maken we kennis met de gestresste zakenman Peter die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar diep van binnen vastloopt. Om een burn-out te voorkomen is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht van Ki.

Ki is een eeuwenoud geheim dat altijd binnen de kloostermuren is gebleven. Pas nadat Peter een beproeving heeft doorstaan, leert hij Ki kennen.

Laat u meevoeren door dit verhaal en ontdek het geheim achter de kracht en rust van boeddhistische monniken die hoog in de Himalaya leven.

Wat is Ki? Ki is de natuurlijke kracht die in ieder van ons huist en ons helpt bij een krachtig en energiek leven. Ki is geen hoogdravende filosofie, maar een eenvoudige en praktische manier om in uw kracht te komen. Ontdek de vier Ki-principes, die werkzaam, voelbaar en overtuigend zijn. U zult verbaasd zijn over de innerlijke kracht die in u huist.

Specificaties

ISBN13:9789079677160
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:309
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2011
ISSN:

Lezersrecensies

4.5 van de 5
14 stemmen
10
1
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is auteur van nieuwetijdse managementboeken, is een man met een missie en integreert oosterse wijsheid in onze westerse wereld. Na de Hogere Technische School ging hij aan de slag om zijn studie aan Nyenrode te bekostigen. Na deze studie vervulde hij diverse marketing- en managementfuncties bij toonaangevende bedrijven. Tot zijn 33ste jaar heeft hij nooit geschreven. Sterker nog, er was zelfs een reis naar India en Nepal voor nodig om de pen voor het eerst op te pakken. Daarna was het ook direct goed raak. Zijn creativiteitsdrift was haastig op zoek naar een vorm. En dat leidde tot een flinke productie aan boeken. Na het eerste succesvolle boek 'De reis van je leven' is zijn eigen reis daadwerkelijk begonnen. Door zijn achtergrond weet hij als geen ander de zakelijke harde wereld te verbinden met de zachte spirituele wereld. Het samensmelten van deze beide werelden is een belangrijk thema in al zijn boeken.

Andere boeken door Hans Peter Roel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ki - Kracht van binnenuit