Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Achtergrond

Van de jury - Boekverloting Lees!

In deze vlogserie neemt jurylid Peter Streefkerk ons mee in het juryproces rondom de verkiezing van het Managementboek van het Jaar 2022. In deze vierde video kondigt Peter de boekverloting aan van het boek Lees!

Peter Streefkerk | Mirjam van der Linden | 11 februari 2022

In deze video kondigt Peter Streefkerk de boekverloting aan van het boek Lees! Een boek dat je eigenlijk wel wil hebben als je zoals hij in korte tijd heel veel boeken moet lezen.

Ook kans maken op een exemplaar? Like het LinkedIn-bericht van Peter of deel het in je eigen netwerk. Meedoen kan tot en met 24 februari 2022.

Natuurlijk zit Peter Streefkerk niet alleen in de jury. Ook Liesbeth Tetteroo, Louis Thörig, Mirella Visser, Nora Ghaoui en Patrick Davidson nemen daar dit jaar plaats in de jury.

Over Peter Streefkerk

Peter Streefkerk is eigenaar van Respect Inkoopconsultancy. Hij is actief met interim-management, advisering, projectmanagement, training en coaching op het gebied van contractmanagement en inkoop. Hij is auteur van boeken over contractmanagement en inkopen. Met Octavia Siertsema maakt bij een podcast over aanbesteden.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden