Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Breek je vrij! - Van denkfout naar denkgoed

Breek je vrij! is voor mensen die moeiteloos hun ideale leven willen creëren zonder daarvoor keihard te hoeven werken. Natuurlijk moet je er iets voor doen, dat lijkt me logisch. Alleen wanneer je de juiste dingen doet, gaat dat makkelijk en moeiteloos.

Edwin Selij | 20 november 2017 | 3-4 minuten leestijd

Zelf realiseerde ik me dat ik het roer compleet moest omgooien nadat mijn zoontje als baby van zes weken ernstig ziek werd. Dat inzicht werd de fundering van mijn nieuwe leven en vormt de basis van dit boek. Het is mogelijk om snel te veranderen. Veranderen bestaat 80% uit het omschakelen van je mindset en 20% strategie. Breek je vrij! gaat over die 80%. Of je nu een nieuwe relatie wilt of een nieuwe baan, meer geld wilt verdienen, een bedrijfje oprichten, miljonair wilt worden of simpelweg meer in het nu wilt leven: het begint bij die 80% mindset.

Wanneer je tot op heden het gevoel hebt dat alles wat je doet niet werkt en dat het lijkt alsof je zelfs wordt tegengewerkt, dan begrijp ik dat. Dat is niet jouw schuld. Je hebt allerlei dingen in je verleden aangeleerd gekregen en dat zijn allemaal onbewuste gewoontes geworden. En de meeste mensen weten niet eens welke daarvan wel werken en welke niet. Dat is helemaal niet vreemd. Daarnaast is er zoveel informatie te vinden over hoe je doelen moet stellen of hoe je van je problemen af kunt komen, dat je door de bomen gewoon het bos niet meer ziet. Dat is heel verwarrend en daardoor kun je niet het ideale leven leiden dat je voor ogen hebt.

Vier denkfouten

De rest van de wereld mag dan wel niet willen dat jij het ideale leven leidt dat jij graag wilt, maar ik wil juist wel dat jij dat gaat doen. Ik vind dat de wereld jou juist nodig heeft, met al je talenten. In mijn boek laat ik je zien hoe je dat kunt gaan doen. Het gaat erom dat je vier fouten weer denkgoed gaat maken. Wanneer je dat hebt gedaan, is het allemaal al anders. De vier denkfouten die ook de denkgoed-richting gaan worden na het lezen van mijn boek zijn:

1. Focus niet op wat je niet wilt, maar op wat je wél wilt.

2. Je hebt het niet, je doet het.

3. De inhoud is niet belangrijk, het proces is belangrijk.

4. Je belemmering is niet slecht, die heeft een positieve intentie.

Als je de denkfouten denkgoed hebt gemaakt, ga je de belemmeringen die je ervan weerhouden je ideale leven te leiden loslaten. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Vervolgens ga je het ‘gat’ dat je voelt na het loslaten van je belemmeringen weer opvullen. Er is immers weer ruimte gekomen voor wat je echt wilt.

Dit boek is voor mensen die moeiteloos hun ideale leven willen creëren zonder daarvoor keihard te moeten werken. Natuurlijk moet je er iets voor doen, dat is logisch. Alleen wanneer je de juiste dingen doet, gaat dat makkelijk en moeiteloos. Na het lezen van dit boek ben je bevrijd en weet je wat je echt wilt. Ben je bereid om je oude verhaal los te laten en een nieuw verhaal over jezelf te schrijven? Breek je vrij!

Edwin Selij is coach, spreker en trainer. Hij geeft Breek je vrij seminars, is eigenaar van Hypnose Instituut Nederland en is te gast geweest bij verschillende tv-programma’s, zoals De slechtste chauffeur van Nederland en Spuiten en Slikken. Hij is de auteur van Breek je vrij!

Over Edwin Selij

Edwin Selij is auteur van de nummer 1 bestseller 'Breek je vrij', eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa en presentator van de ‘Kom uit hypnose podcast’. Hij hielp al duizenden cliënten van angsten, depressies, ziekten en problemen af met de simpele techniek die je vindt in dit nieuwe boek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden