Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

47 redenen om niet in therapie te gaan...

Martin Appelo is een zeer ervaren GZ psycholoog die vele boeken heeft geschreven. Zijn werk uit 2013 (Spiegel voor Narcisten) was een groot succes en werd omarmd door professionals in de therapeutische- en coachingbranche. Als spreker wist hij mensen te boeien over het onderwerp Narcisme tijdens o.a. zijn optreden bij TEDx Groningen.

Arvid Buit | 12 november 2015

Met veel plezier las ik zijn nieuwste werk ‘47 Redenen om niet in therapie te gaan’. De aansprekende titel doet al vermoeden dat er enig cynisme doorklinkt in de inhoud, maar de realiteit is nog vele malen humoristischer. Vanuit 47 echte praktijkvoorbeelden neemt de auteur je mee in een bizarre en humorvolle aanschouwing van de dagelijkse realiteit. Aangevuld met prachtige strips van Peter de Wit, is dit een fantastisch boek om te lezen als je werkzaam bent in de zorg. Ook als je ooit zelf in coaching of therapie bent geweest, is het een ontzettende aanrader. De herkenbaarheid en scherpe kritiek die doorklinkt in de cynische omschrijving hebben mij meermalen hardop doen schaterlachen. Het is geen theoretisch onderbouwd werk, maar een ontspannend boek dat de lachspieren prikkelt en daarnaast een heel actueel beeld geeft van de therapeutische zorg in Nederland.

Over Arvid Buit

Arvid Buit is executive coach en auteur van Wahlberg, Het verhaal van een CEO en Red de Alfawolf, Zachte leiders maken stinkende wonden. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van topbestuurders en de ontwikkeling van het vakgebied coaching.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden