Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Coachingskalender 2021 - Scheur je los in 2021

Scheurkalender (h) Nederlands 2020 9789024428823
10
Voormalig top 10Totaal 104 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Helaas is de Coachingskalender 2021 helemaal uitverkocht. Op deze pagina vindt u alternatieve scheurkalenders en cadeaus.

- Van werkpraktijk tot weekendgevoel.
- Voor iedereen die eigen (of andermans) vastzittende gedachten durft uit te dagen.

'Scheur je los uit denken dat vastzit' is het motto van de Coachingskalender. Hoe doe je dat? Daar is geen standaardrecept voor: ieder mens, elk team, elke organisatie is nu eenmaal anders. De Coachingskalender biedt je iedere dag opnieuw spreuken, citaten en korte teksten om je te prikkelen, te inspireren, aan het denken én aan het werk te zetten. Doordeweeks duiken we in de werkpraktijk, van visie en beleid tot praktische voorbeelden en oefeningen. In de weekenden richten we ons op inspiratie, ontspanning en levensvisie.

Of je nu coach, manager, hr‑professional of adviseur bent: laat je in 2021 uitdagen om door te denken, geïnspireerd te raken en je creativiteit te ontwikkelen. Houd de inzichten vooral niet voor jezelf, maar breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging.

Specificaties

ISBN13:9789024428823
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:640
Druk:1
Verschijningsdatum:4-8-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Expertrecensies (1)

Coachingskalender - Scheur je los in 2021 - 'Heel geschikt als cadeau'
Franca Gribnau | 24 augustus 2020
Denk alvast vooruit. Een heel nieuw jaar ligt op je te wachten. Met 365 nieuwe dagen om lief te hebben, te genieten, te werken, te floreren, om grootse dingen te doen. Hoop te koesteren, dankbaar te zijn, te leren. En weet: de mooiste kastelen zijn gebouwd op ruïnes en afvalbergen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

preview
Coachingskalender 2021 - Vernieuwing
Francine ten Hoedt 5 oktober 2020 Om de zoveel tijd ben ik een product kwijt in de supermarkt. Nieuwe verpakking: andere kleuren, soms met grote letters ‘vernieuwd’. Ik vond dat altijd wat overdreven, waarom zou je het uiterlijk van wasmiddel, pindakaas of koffie veranderen, als het product hetzelfde blijft? Lastig voor je klanten toch? Of misschien valt het ze niet eens op.
preview
Coachingskalender 2021 - Wijze lessen
Francine ten Hoedt 23 september 2020 ‘Je kunt alles van me afnemen, maar niet het recht om te reageren zoals ik wil.’ Ademloos luister ik naar de trainer die een verhaal vertelt over Victor Frankl de psychotherapeut die de Nazi vernietigingskampen heeft overleefd.

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingskalender 2021 - Scheur je los in 2021