Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

This Changes Everything

Capitalism vs. the Climate

Paperback Engels 2015 9780241956182
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Klimaatverandering is al tijden een veelbesproken onderwerp. Aan de ene kant staan milieuactivisten die de wereld proberen te waarschuwen voor de gevolgen van temperatuurstijging, terwijl aan de andere kant geluiden klinken die deze uitspraken ontkennen. Deze ontkenning stamt volgens milieuactiviste Naomi Klein uit onwil om de situatie te veranderen.

In een wereld die draait om het kapitalisme moeten eerst de achterliggende sociale, economische en politieke ideologieën veranderen voordat we de natuur kunnen verbeteren. We zijn nu echter aangekomen in wat Klein 'Decade Zero' noemt: een tijd waarin we moeten besluiten of we het roer rigoureus omgooien en we onze behandeling van de natuur aanpassen, of dat we zo verdergaan en moeten leren leven met de bijbehorende temperatuurstijging, en alle natuurrampen die deze teweegbrengt.

Specificaties

ISBN13:9780241956182
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:576
Uitgever:Penguin Books
Druk:1
Verschijningsdatum:7-3-2015
Hoofdrubriek:Economie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Naomi Klein

De Canadese Naomi Klein (1970) studeerde Engels, raakte betrokken bij de protestbeweging in de jaren negentig en noemt zichzelf nu journalist-activist. Ze heeft een column in het dagblad Toronto Globe & Mail, die in Nederland in de Groene Amsterdammer verschijnt.

Andere boeken door Naomi Klein

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        This Changes Everything